Dzięki FILIP, miło mi Marta jestem

Jesteś wielki z opisami

Różnicę już widziałam między brzozami z miedzy,a tymi pożytecznymi. Przerabiałam to już z Sebkiem, Zbyszkiem i Danusią. Z tego co pamiętam nic o śmieceniu nie pisali albo ja przoczyłam. Mnie przerażają koszty mam ogromny ogród i chcąc wszędzie wsadzać duże rośliny pójdę z torbami. Drzew na pewno nie będę miała przy tarasie bo niestety taras (który będziemy robić wiosną) mamy tak blisko siatki (tak jest ustawiony dom na działce wymogi warunków zabudowy) ze nic się nie zmieści. Z tarasu widzę rabaty do okoła ogrodzenia z lewej strony. Choć teraz tak pomyślałam może przy tarasie uda się coś zrobić, ale to zadecyduję po budowie.
Zeta zaczeła pisać o wyższym poziomie u mnie w ogrodzie i w ten wyższy poziom mam zamiar iść, nie wiem czy się doczytałeś, ale w tym roku poprawiam przód i koło tarasu resztę zostawiam na kolejny rok i tak będę miała dość pracy

(no chyba że nie wytrzymam)
Byłam Filipie u Ciebie na wątku masz bajeranckie pomysły które zasługują tu na pochwałę, czego me oczy były świadkiem ;D Gratuluję!! Masz piękne okazy, masz drzewko które mi się zamarzyło jak napisała o nim Danusia a jest nim - PLATAN- piękny, silny, zdrowy. Pagnę takiego mieć i ja.
Jak patrzę jakie rośliny tutaj kupujecie to ja mam wrażenie że mieszkam koło ograniczonych miast. Tu rzadko mogę spotkać jakiś piękny okaz. A brzozy pożytecznej nigdy nie widziałam,chociaż żeby zorientować się jak wygląda to fnansowo. O hortensjach bukietowych nie wspomne!!
Pozdrawiam ;D