Ja - choć z opóźnieniem, bo dyskusja już nieco zboczyła - też na początku miałam obawy, co do tego, że mnie tu ocenią, porównają, obśmieją...
I że jak stożek, to musi być wypasiony,
że dzielenie roślin świadczy o braku kasy, i takie tam
Goopia byłam, jak teraz o tym pomyślę
Cudowne tu jest właśnie to, że każdy ogród jest inny.
W różnych stylach, a czasem jedynie "w podobie" stylu (mój ogród nie ma żadnego, na przykład)
W ub. roku M. kupił dla swojej mamy taką choinkę.
Miała być - według pani sprzedawczyni - hodowana w doniczce.
Oczywiście nie była.
Korzenie miała okropnie pociachane, żeby się w tę donicę zmieściła.
Ale jak tylko ziemia odpuściła, wsadziliśmy ją u mamy w ogródku i rośnie.
Ale zimy na tarasie nie spędziła...
Tessi, to zapraszam do dyskusji na temat piętrowości nasadzeń. Bo zdaję się, że jestem zielona.. jak chlorofil (prawo zastrzeżone, slogan reklamowy: Grabie )
No ależ się uśmiałam! Ja pojęcia nie mam o piętrach
Cała - podkreślam - cała moja wiedza sprowadza się do tego, że mają być.
Choć jak sobie przypomnę ogród Bocka i jej rabatę z kulkami cisowymi na pniu - to jednak nie zawsze
Pszczółko, na posiadanie i wynoszenie kamieni nie każdy zasłużył
Ev, zgadzam się z Pszczółką (zdanie drugie).
Buziaki do obu Ew
Tessi, to zapraszam do dyskusji na temat piętrowości nasadzeń. Bo zdaję się, że jestem zielona.. jak chlorofil (prawo zastrzeżone, slogan reklamowy: Grabie )
Kindzia - no to teraz będziemy się głowić jak zrobić pierwsze piętro
fajne to forum ludziska z różnych stron Polski,a tu takie niespodzianki
pozdrawiam gorąco
To prawda to forum jest niesamowite ,ale to dzięki nam wszystkim to że jesteśmy dla siebie życzliwi i każdy chce bezinteresownie pomóc .
Wiesz co Beatko kiedyś trafiłam na forum mieszkaniowe ,tam to dopiero była jazda dla każdego kto nie miał białych mebli i szarych ścian rada była jedna wywalić wszystko a jak się z tym nie zgadzałaś to już nikt ci życzliwie i kulturalnie nie pomógł.
Ogólnie chamówa niesamowita
To tak jak by u nas nikt się do ciebie nie odzywał bo nie lubisz np.bukszpanu .
Dlatego bardzo się ciesze że trafiłam na to forum poznałam tylu cudownych ludzi (ale słodzę i pomimo mojej wpadki kiedy to nie świadomie ustawiłam Ani zawijasek na swoim awatarku nikt z tego powodu mnie tu nie skreślił
A tam dużo gadam wszyscy wiemy jak jest ,wystarczy zobaczyć ilu zalogowanych o 6.30:
magię tego miejsca poczułam już w pierwszej chwili, jak tu trafiłam, potem podglądam, potem się zalogowałam, a potem założyłam swój wątek, nie było łatwo, bałam się okrutnie ale czułam że mnie nie przegonicie
ja też nie zaczęłam tak jak bym chciała, i troszkę mi wstyd z tego powodu, a to wszystko przez ...szopkę
odnośnie forum budowlanego mam takie samo odczucie jak Ty-przechwalanie się i lizusostwo i nic więcej
choć nie powiem - porady bardzo praktyczne, ale wątku bym tam nie założyła
fajne to forum ludziska z różnych stron Polski,a tu takie niespodzianki
pozdrawiam gorąco
To prawda to forum jest niesamowite ,ale to dzięki nam wszystkim to że jesteśmy dla siebie życzliwi i każdy chce bezinteresownie pomóc .
Wiesz co Beatko kiedyś trafiłam na forum mieszkaniowe ,tam to dopiero była jazda dla każdego kto nie miał białych mebli i szarych ścian rada była jedna wywalić wszystko a jak się z tym nie zgadzałaś to już nikt ci życzliwie i kulturalnie nie pomógł.
Ogólnie chamówa niesamowita
To tak jak by u nas nikt się do ciebie nie odzywał bo nie lubisz np.bukszpanu .
Dlatego bardzo się ciesze że trafiłam na to forum poznałam tylu cudownych ludzi (ale słodzę i pomimo mojej wpadki kiedy to nie świadomie ustawiłam Ani zawijasek na swoim awatarku nikt z tego powodu mnie tu nie skreślił
A tam dużo gadam wszyscy wiemy jak jest ,wystarczy zobaczyć ilu zalogowanych o 6.30:
Pszczółko, ja za krótki staż na O. mam, niech się inni, starsi stażem i powagą wypowiedzą.
Wiem, że jak zaczęłam odwiedzać ogrody i czytać wątki, to jednak trochę trwało, zanim rozkminiłam niektóre określenia
Ale całkiem fajne to było