Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

anula_wn 19:20, 08 lis 2012

Beatko, ja byłam mała więc mi było wszystko jedno ..... zresztą, mam wrażenie, że kiedyś plaże nie były (?) tak zaludnione latem.... i w innych porach roku też....
Teraz "chora jestem" latem na plaży i ucikam (y) najdalej jak można ! nie cierpię tłumów !!!

foć kochana, ile możesz
sparwisz mi ogromna radość !

Tess 20:41, 08 lis 2012

O, krajanki się odnalazły

Buziam wszystkie pyszczki
beta 21:34, 08 lis 2012

ewa004 napisał(a)

Widzę Beatko że dzień zaczynasz od ogrodowiska spać kobieto nie możesz ?
Pozdrawiam

a jakże Ewuś

dzień bez ogrodowiska to dzień stracony

buziam

To prawda ,każda wolna chwilka buch na laptopa i ogrodowisko

Ja dzisiaj Beatko przekopałam od początku cały twój wątek jakoś tak dla przypomnienia
i wiesz co możesz być z siebie naprawdę dumna

Lecę spać ,rano trza do roboty wstać
Pa pa miłych snów

Ewo, dziękuję Ci że chciało Ci się tyle czytać, naprawdę, i doceniam

powiedzmy, że jestem zadowolona z tego co zrobiliśmy dumna będę jak uda mi się z tego ugorka zrobić ogród

temat wstawania do pracy póki co mi odpadł- jestem na zwolnieniu, ale w poniedziałek będzie ból

buziaki
beta 21:39, 08 lis 2012

anula_wn napisał(a)
Beatko, ja byłam mała więc mi było wszystko jedno ..... zresztą, mam wrażenie, że kiedyś plaże nie były (?) tak zaludnione latem.... i w innych porach roku też....
Teraz "chora jestem" latem na plaży i ucikam (y) najdalej jak można ! nie cierpię tłumów !!!

foć kochana, ile możesz
sparwisz mi ogromna radość !

Anulko

tak jak napisałam Ustki w sezonie nie cierpię, często nie ma gdzie zaparkować jak z dzieckiem do lekarza jadę, koszmar o opalaniu nie ma mowy, ludziska leżą jak foki, jeden przy drugim

lubię za to ją o tej porze roku, deptak prawie pusty, plaża też, a po spacerku na gorącą czekoladę można zajść i ciacho do pobliskiej kafejki

opalam się na swoim podwórku, tylko dzieciaki nieraz marudzą że na plaże by pojechały, no i wtedy jedziemy do Poddąbia

zdjęcia masz jak w banku
beta 21:41, 08 lis 2012

Tess napisał(a)

fajne to forum ludziska z różnych stron Polski,a tu takie niespodzianki

pozdrawiam gorąco
Magda70 21:58, 08 lis 2012

Beatko, mam nadzieję, że się nie pogniewasz....usteckie łabędzie:

i słupskie morsy w Ustce
beta 22:12, 08 lis 2012

pewnie że sie nie gniewam

a kiedy to było? dziś?

ale mnie ominęło na morsy bym se popatrzyła
ewa004 22:17, 08 lis 2012

beta napisał(a)

pozdrawiam gorąco

To prawda to forum jest niesamowite ,ale to dzięki nam wszystkim to że jesteśmy dla siebie życzliwi i każdy chce bezinteresownie pomóc .

Wiesz co Beatko kiedyś trafiłam na forum mieszkaniowe ,tam to dopiero była jazda dla każdego kto nie miał białych mebli i szarych ścian rada była jedna wywalić wszystko a jak się z tym nie zgadzałaś to już nikt ci życzliwie i kulturalnie nie pomógł.
Ogólnie chamówa niesamowita

To tak jak by u nas nikt się do ciebie nie odzywał bo nie lubisz np.bukszpanu .

Dlatego bardzo się ciesze że trafiłam na to forum poznałam tylu cudownych ludzi (ale słodzę i pomimo mojej wpadki kiedy to nie świadomie ustawiłam Ani zawijasek na swoim awatarku nikt z tego powodu mnie tu nie skreślił

A tam dużo gadam wszyscy wiemy jak jest ,wystarczy zobaczyć ilu zalogowanych o 6.30:
Magda70 22:20, 08 lis 2012

hehehe...zdjęcie morsów sprzed roku niestety...gdzieś tam biega między nimi mój M

A pływają co tydzień w niedziele ok 12-13 stej.

Więc na spacerek przedobiedni można skoczyc
beta 22:49, 08 lis 2012

ewa004 napisał(a)

pozdrawiam gorąco

To prawda to forum jest niesamowite ,ale to dzięki nam wszystkim to że jesteśmy dla siebie życzliwi i każdy chce bezinteresownie pomóc .

Wiesz co Beatko kiedyś trafiłam na forum mieszkaniowe ,tam to dopiero była jazda dla każdego kto nie miał białych mebli i szarych ścian rada była jedna wywalić wszystko a jak się z tym nie zgadzałaś to już nikt ci życzliwie i kulturalnie nie pomógł.
Ogólnie chamówa niesamowita

To tak jak by u nas nikt się do ciebie nie odzywał bo nie lubisz np.bukszpanu .

Dlatego bardzo się ciesze że trafiłam na to forum poznałam tylu cudownych ludzi (ale słodzę i pomimo mojej wpadki kiedy to nie świadomie ustawiłam Ani zawijasek na swoim awatarku nikt z tego powodu mnie tu nie skreślił

A tam dużo gadam wszyscy wiemy jak jest ,wystarczy zobaczyć ilu zalogowanych o 6.30:

magię tego miejsca poczułam już w pierwszej chwili, jak tu trafiłam, potem podglądam, potem się zalogowałam, a potem założyłam swój wątek, nie było łatwo, bałam się okrutnie ale czułam że mnie nie przegonicie
ja też nie zaczęłam tak jak bym chciała, i troszkę mi wstyd z tego powodu, a to wszystko przez ...szopkę

odnośnie forum budowlanego mam takie samo odczucie jak Ty-przechwalanie się i lizusostwo i nic więcej
choć nie powiem - porady bardzo praktyczne, ale wątku bym tam nie założyła

ufff, teraz to ja się rozpisałam