Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 14:11, 09 lis 2012

popcarol napisał(a)
Beta miłego weekendu!
Wiem o którym forum piszesz Mam szare ściany i białe meble - częściowo przynajmniej
mój wątek już w archiwum...
pozdrawiam!

dzięki Karolka

wątku nie czytałam, przyznam się szczerze, ale zajarzyłam że to Ty więc nawet się nie przyglądałam jakie masz ściany i meble każdy urządza dom tak jak mu serce dyktuje
ja nie mam nic przeciwko szarym ścianom i białym meblom, Ewa tylko takim przykładem się posłużyła, zresztą ja też mam gdzie nie gdzie białe meble, ale szarych ścian jeszcze nie więc chyba jestem passe de mode
beta 14:14, 09 lis 2012

bea_ta napisał(a)
Lubię Was poczytać,cieszę się że dziś już piątek i weekend się zbliża.
Życzę miłego...
Pozdrawiam

pozdrawiam i Ciebie Beatko

dziękuję ze zaglądasz

ja się byczyłam cały tydzień ale w poniedziałek do pracy, ale coś robić trzeba, bo w domu to człowiek gnuśnieje
buziaki
beta 14:16, 09 lis 2012

ewa004 napisał(a)

Beta miłego weekendu!
Wiem o którym forum piszesz Mam szare ściany i białe meble - częściowo przynajmniej
mój wątek już w archiwum...
pozdrawiam!

Ciekawe czy to samo forum mamy na myśli

Sory Beatko że u ciebie ta dyskusja mieszkaniowa

nie szkodzi, nie gniewam się

dom i ogród to dwie rzeczy, które są ze sobą jakoś tam powiązane, więc jak najbardziej na forum ogrodowym pasuje i o dom zahaczyć
beta 14:22, 09 lis 2012

monitka napisał(a)
Dziewczyny znam to forum o którym piszecie z jego początków kiedy było przyjazne i kameralne jak to Teraz ma tyle użytkowników że pewnie ciężko nad nim zapanować. Teraz jestem tu ale tamto forum też mnie urzekło i mam do niego sentyment. Tyle akcji dobroczynnych się tam odbywało z inicjatywy uczestników i redakcji, wielu osobom darowano bezinteresowną pomoc w trudnych chwilach np. choroby czy zdarzeń losowych. Forum tworzą ludzie a ci są różni To tak tylko mój głos dla równowagi

A co do szkoły to jakoś specjalnie nie bzikuję. Korepetycje z fizyki zafundowałam córce i jak się okazało ona wsystko umie...tylko przez roztrzepanie robi babole. Co do testów to nie traktuję ich jako wyroczni...no ale są...i presja szkoły jest czy nam się to podoba czy nie... Ja i tak jestem zdania że to życie i praca weryfikuje naszą wiedzę.

No ale się rozpisałam...pozdrawiam Was kobitki

Moniczko ja też korzystałam z tamtego forum i nie mówię że do końca było złe, ale były takie cudaki co jak się ich czytało to człowiekowi normalnie wątroba gniła
to prawda, że nie brakował na nim osób o wielkich sercach, i pewnie takie akcje będą tam dalej organizowane

a wracając do tematu szkoły, to przyznaję się bez bicia że zapomniałam potwierdzić czy te płyty to z wyborczej
testy nie mają wpływu na to czy ktoś zda czy tez nie, ale są i trzeba to zaakceptować

podpisuję się obiema ręcami pod tym co napisałaś, ze to życie weryfikuje naszą wiedzą i użyteczność społeczną

miłego weekendu
monitka 14:35, 09 lis 2012

beta napisał(a)

Ja nie odważyłam się tylko podzielić lawendy, choć wiem że niektóre z nas dzieliły

Beatko to nie jest trudne i udaje się Wieczorem pokażę u siebie moje małe lawendy z tegorocznego dzielenia
beta 14:38, 09 lis 2012

monitka napisał(a)

Ja nie odważyłam się tylko podzielić lawendy, choć wiem że niektóre z nas dzieliły

Beatko to nie jest trudne i udaje się Wieczorem pokażę u siebie moje małe lawendy z tegorocznego dzielenia

ok, czekam
monitka 14:43, 09 lis 2012

beta napisał(a)

a wracając do tematu szkoły, to przyznaję się bez bicia że zapomniałam potwierdzić czy te płyty to z wyborczej

Nie zawracaj sobie już tym głowy Beatko starczą nam te materiały co mamy
ewa004 18:34, 09 lis 2012

Dziewczynki kochane czuje się wywołana do odpowiedzi w związku z tym drugim forum

Ja tez nic przeciw niemu nie mam, sama skorzystałam z niejednej rady która tam otrzymałam poznałam
tam mnóstwo wspaniałych ludzi, ale są tam też i ludziska dzięki którym to forum już nie jest fajne.

Do szarych ścian i białych mebli nic nie mam ,osobiście mam szarą sypialnie i białe meble
to zestawienie było tam tak ważne jak u nas bukszpan i żurawka.
Chodziło mi o to że jak się miało inny styl niż te najważniejsze na tym forum dekoratorki to ciężko było się tam przebić

Ale lubię tam zaglądać chociaż już w nim nie uczestniczę

Beatko to że u nas są dobre duszyczki które podzielą się roślinkami to wiem kochana
Sama osobiście dostałam paczuszkę od naszej Alinki z trawkami ,które u nas są ciężko dostępne ,mam nadzieje że kiedyś będę mogła tez kogoś w ten sposób uszczęśliwić
Tess 18:58, 09 lis 2012

Ja - choć z opóźnieniem, bo dyskusja już nieco zboczyła - też na początku miałam obawy, co do tego, że mnie tu ocenią, porównają, obśmieją...
I że jak stożek, to musi być wypasiony,
że dzielenie roślin świadczy o braku kasy, i takie tam

Goopia byłam, jak teraz o tym pomyślę
Cudowne tu jest właśnie to, że każdy ogród jest inny.
W różnych stylach, a czasem jedynie "w podobie" stylu (mój ogród nie ma żadnego, na przykład)

Pozdrawiam miłe dyskutantki
ewa004 19:10, 09 lis 2012

Fajnie że wszystkie ostatecznie doszłyśmy do tego samego wniosku