Byly tez, swiecznice...Kiedys kupilam jedna na targach ogrodniczych w Ulm i...Nic. Nie wyszla, chociaz przygotowalam jej odpowiednie podloze...
Piekne sa...
No masz ci los
Nicol, zajrzyj tutaj https://www.lindau2021.de/
Bylam w ostatnia niedziele w Lindau, morsowalismy ze znajomymi w jeziorze Bodenskim; widac juz od dluzszego czasu, ze przygotowuja wyspe do tego wydarzenia. Oby...Bo to juz za pare miesiecy...
Nicol, napewno moge Ci polecic i Lindau i dalie i okolice i cale jezioro Bodenskie. To miejsce to masa wrazen, pieknych miejsc, widokow i...Moglabym tak bez konca. Dodam jeszcze po cichutku wyspe kwiatowa Mainau...
Gosia, dziekuje, postaram sie zapamietac Ladna jest, fakt, od momentu kupienia, do dnia dzisiejszego, zachwycam sie jej wygladem i tymi ,,talarkami,, tanczacymi na wietrze...Pieknie sie wybarwia i przyciaga oko Najpierw ja wypatrzylam, raczej mala kepke u ogrodnika, pozniej pojechalam do drugiego i...Znalazlam ja na polu pokazowym O prosze
Calkiem ladna kepaCiesze sie ze ja kupilam, i wiesz, jakos intuicyjne posadzilam ja pomiedzy inne, troche mniejsze trawy, bedzie miala podporke