W zeszłym sezonie połączenie Delicious Candy i bylicą luizjańską bardzo się sprawdziło, teraz jeżówka wystrzeliła a bylica nie nadąża i wątpię by aż tak wysoko urosła. Krwawnica - okiem widzę prawie amarant na zdjęciu wydaje się bardziej fioletowa Nie pamiętam znowu czy to Milkshake czy Meringue jednak kudos fantastycznie dopełnia rabatę W tym roku polubiłam Pink Bonbon
Anabellkowo A tak wyglądają nie cięte Ice Dance... porażka
Driakiew żółta a jeśli chodzi o liliowce - to dzisiaj tylko zapowiedź... Ale było mniej więcej tak.....
Inspiracja ta od kilku lat mi chodziła po głowie. Ciekawe kiedy choć namiastkę tego uzyskam. Oczywiście pierwsze to źle posadziłam. Muszę znów zmieniać Doniczusie jeszcze inne w skrzyneczce z drugiej strony. A kilka pustych czeka na obsadzenie ale tylko rojnikami żeby nie mieć kłopotów z nieustannym podlewaniem U Abiko się zaraziłam A w dużej donicy też rojniki i jeden bratek który się wysiał a teraz jeszcze rosną nasturcje kwiatki przepyszne i chrupiące do jedzenia polecam
Wypoczywam, lekko w ogrodzie, dzisiaj był plażing Odkryliśmy przystań "Kuter port" ... piękna okolica nad zalewem za Gdowem w Nieznanowicach 14 km od domu Od 1 lipca otwarli tu plażę, można iść na kawkę, zjeść obiad ...i przywieźliśmy sobie świeżą rybkę prosto z tutejszego łowiska
Już jesienią te palmiarnie były na ukończeniu prawie. Nareszcie zaczęli się rozwijać i inwestować, poczuli, że można zarabiać na tym tylko musi być zachęcająco i mieć co pokazaćJak ludzi przyciągną to przychody wzrosną i będzie na dalszy rozwójZawdzięczamy temu ogrodowi piękne przyjaźnie
Chodzi o tego? Nie mam pojęcia NN. Chętnie bym go dokupiła, ale nie mam nazwy. Jest dość niski.