Marzena ...widziałam ten szelmowski uśmiech zza stożka ...cokolwiek teściowa dostała za tego buksa , to wart był tych fantów ... kurczę nie uwierzysz Magnolia Queen Elizabeth która nie kwitła 7 lat usłyszała moje pogróżki w tym roku i zakwitła dwoma kwiatami ..ale się cieszę i tak z niej bo cień daje fantastyczny ...
Dzisiaj był przepiękny ciepły dzień, zerwałam się rano za wcześnie, no bo to zmiana czasu, ale przynajmniej spokojnie wypiłam kawkę przed wyjazdem Nie mam dużo zdjęć aparat mi cosik nawala
Magnolia
zdjęcia nie za bardzo robiłam z okna po powrocie
Mam dla Was w zanadrzu jeszcze kilka niespodzianek na miarę ogrodowych rewolucji, ale potrzymam Was jeszcze trochę w niepewności, ale trochę się u mnie w ogrodzie ostatnio podziało
Piękne te foteczki - lubię takie bardzo. Czarowna ta gałązka z różowymi kwiatami i magnolia na tle forsycji
Dzisiaj kupiłam sobie dwie sasanki - Danusiu Ty mnie powiedz gdzie je sadzić? w słoneczku? Pozdrawiam cieplutko i życzę Ci dobrego tygodnia
Było kilka dni ładnej pogody ale juz zapowiadaja ochłodzrnie , przymrozki i opady. Szczególnie te przymrozki mi nie pasują bo moja magnolia ma paczki otwarte , jeśli przymrozi to nie bedzie kwitnienia w tym roku, bardzo by szkoda było.Pozdrówka Aniu.
Danusia piękna wiosenka u Ciebie! Magnolia jeszcze chwileczkę i roztoczy cały swoj urok.
Ja wczoraj kupiłam przyrząd do kancików i też będę próbować,ale mnie zawsze brakuje precyzji.
A jak Twoje kanciki?
Pozdrawiam serdecznie
Piekna ta magnolia ja muszę mieć wszystko dość szybko rosnące , bo brakuję u mnie dużych egzemplarzy , wszystko młodziutkie i efektu takiego jak powinien być brak
magnolie w waszych ogrodach niesamowice kwitną a ja pod motylicą a wokół Magnolia, hihihi
Trzeba sobie jakoś radzić i uprzyjemniać długi okres oczekiwania.