Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

boguslawa_ma... 20:58, 04 kwi 2014

Danusiu piękna wiosna u ciebie,pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:11, 05 kwi 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia piękna wiosenka u Ciebie! Magnolia jeszcze chwileczkę i roztoczy cały swoj urok.
Ja wczoraj kupiłam przyrząd do kancików i też będę próbować,ale mnie zawsze brakuje precyzji.
A jak Twoje kanciki?
Pozdrawiam serdecznie

Martus u mnie z precyzja tez kiepsko Probuje robic te kanciki ale chyba cos robie zle albo jeszcze musi wszystko łdnie sie wyrownac i zarosnac. Magnolia juz w pełni i w zasadzie juz płatki niektore opadaja. Za chwile dam kilka zdjec.
danuta_szwajcer 18:13, 05 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Piękne te foteczki - lubię takie bardzo. Czarowna ta gałązka z różowymi kwiatami i magnolia na tle forsycji
Dzisiaj kupiłam sobie dwie sasanki - Danusiu Ty mnie powiedz gdzie je sadzić? w słoneczku? Pozdrawiam cieplutko i życzę Ci dobrego tygodnia

Aniu u Ciebie odpowiedziałm, a teraz dopiero tutaj echh ciagle gonie i gonie i jeszcze od poniedziałku mam malowanie w domu to juz całkiem czasu nie bedzie, ale musze dac rade ze wszystkim. Codziennie cos chociaz na dwie godziny w ogrodzie pracuje bo pogoda cudna. Wszystko wokol kwitnie nawet drzewa owocowe. Tylko deszczu brak. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:15, 05 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Zdjęcia, jak zawsze, mistrzowskie Danuś robisz

W sobotę się dorobiłam 4 malutkich sasanek, fioletowych chyba. Jeszcze w pąku są. Ale one nie są długowieczne chyba?

Pozdrawiam serdecznie Danuśka

Kasiu nie sa dlugowieczne ale piekne Zaleglosci mam, czasami na chwile wpadam do Ciebie i ani sladu nie zostawiam. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:17, 05 kwi 2014

irena_milek napisał(a)
Magia kolorów w tym słonecznym świetle, pięknie uchwyciłaś

Oj Irenko bardzo lubie uchwycic te chwile kwiatow wlasnie w slonku, mniej a w zasadzie wogole nie robie zdjec zakupow a ciagle cos kupuje, dokupuje i dosadzam, przesadzam, zaczelam nawet kanciki robic Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:17, 05 kwi 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia pozdrawiam Cię i macham radośnie

danuta_szwajcer 18:24, 05 kwi 2014

Maria667 napisał(a)
Danusiu!
Przy okazji szczepienia rozmawiałam z moim weterynarzem na temat Twojej suni. Ona powiedziała, że mogła odejść tak nagle na wylew. Jeżeli nie miała żadnych widocznych obrażeń to jest to bardzo prawdopodobne.
Nie wiem, czy to będzie dla Ciebie pocieszeniem, ale chyba byłoby łatwiej pogodzić się z takim stanem rzeczy, niż żyć w świadomości, że ktoś zrobił jej krzywdę.
Pozdrawiam cieplutko

Wiesz, ze tez to biore pod uwage, chociaz nie miała żadnych objawow. Nie dociekam w sumie kto co i jak bo to i tak nic nie zmieni. Trudno jest mi bez niej bardzo i tesknie za nią, chodze po ogrodzie i rozmawiam z nia. Postanowilismy juz i bedziemy miec sunie, ale szczeniaka tym razem z uwagi na małe dzieci. Bardzo dziekuje za pamiec i cieple słowa i pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 18:25, 05 kwi 2014

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, wiosna to ciebie chyba specjalnie lubi. Jakie kolory, napatrzyłam się do woli. Pięknie u ciebie.

Wiosne mamy w tym roku wyjąkową a ja zapamietam ją.niestety na zawsze Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 18:27, 05 kwi 2014

nebel napisał(a)
Danusiu, uwielbiam to co i jak pokazujesz.

Internet jest w każdym zakątku "cywilizowanego" świata

No i to jest piekne, ze mozemy z kazdego zakątka byc w kontakcie Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego
danuta_szwajcer 18:28, 05 kwi 2014

Agania napisał(a)
Daniusiu jak ja kocham takie obrazki, cieszymy się wreszcie wiosną

Oj cieszymy sie Pachnie juz pieknie wiosna, drzewa owocowe wokol kwitną jak w maju Pozdrawiam serdecznie