Martus u mnie z precyzja tez kiepsko Probuje robic te kanciki ale chyba cos robie zle albo jeszcze musi wszystko łdnie sie wyrownac i zarosnac. Magnolia juz w pełni i w zasadzie juz płatki niektore opadaja. Za chwile dam kilka zdjec.
Aniu u Ciebie odpowiedziałm, a teraz dopiero tutaj echh ciagle gonie i gonie i jeszcze od poniedziałku mam malowanie w domu to juz całkiem czasu nie bedzie, ale musze dac rade ze wszystkim. Codziennie cos chociaz na dwie godziny w ogrodzie pracuje bo pogoda cudna. Wszystko wokol kwitnie nawet drzewa owocowe. Tylko deszczu brak. Pozdrawiam
Oj Irenko bardzo lubie uchwycic te chwile kwiatow wlasnie w slonku, mniej a w zasadzie wogole nie robie zdjec zakupow a ciagle cos kupuje, dokupuje i dosadzam, przesadzam, zaczelam nawet kanciki robic Pozdrawiam
Wiesz, ze tez to biore pod uwage, chociaz nie miała żadnych objawow. Nie dociekam w sumie kto co i jak bo to i tak nic nie zmieni. Trudno jest mi bez niej bardzo i tesknie za nią, chodze po ogrodzie i rozmawiam z nia. Postanowilismy juz i bedziemy miec sunie, ale szczeniaka tym razem z uwagi na małe dzieci. Bardzo dziekuje za pamiec i cieple słowa i pozdrawiam serdecznie