I przy okazji pokażę małe co nieco z mojego mikruska
Róże w tym roku niezle zapączkowane, dopiero pojedyncze kwiatki, pokaze moją pierwszą różę - OldPort, w towarzystwie hakonki
W ostatnich latach ulubiona - MunsteadWood
Tej jestem najbardziej w tym roku ciekawa - EasyDoesIt
Udało mi się dziś trochę terenu z podagrycznika oczyścić. Powoli dochodzę do najgorszej części czyli korzeni hibiskusa. Mam nadzieję, że go nie zabije dłubanie w nóżkach.
Uśmiechnę się kiedyś po kawałeczek tego bodziszka Jest taki ładny.
Brzoskwinię wrzuciłaś, mimo szarej pogody ładne zdjęcia wyszły. Ja też mam trochę, w wolnej chwili wrzucę do twojej relacji.
Łączki niesamowicie bujne i wysokie, świetny miałaś pomysł, aby przy chacie były.
To rojniki Przemo ich w takiej ilości ziemi jeśli stoją pod chmurką nie musisz wcale podlewać. Jak to zrobiłeś, że Ci w tym sezonie pietruszka wzeszła i rośnie to nie mam pojęcia, kogo nie pytam to nie wzeszła, albo nie urosła , ja siałam dwa razy i też nie mam
Przepiękna ta róża, coś mnie te edenki prześladują
Mrówek i mszyc też mam mnóstwo, no i oczywiście ślimaków nie brak. Taki rok...
Za to pszczół dużo, w glediczji miałam chyba kilka uli
Super masz te rabatki, wypełnione po brzegi. Fajnie wyglądają te różne odcienie zieleni, jest tak spójnie.
A ba dzisiejszy koniec - szklarenka- nie do końca wiem czy dobrze sie tym wszystkim zajmuję mimo ze dużo czasu spędziłam na czytaniu i oglądaniu a wyglada to tak:
Brandywine yellow jeśli dobrze pamietam
Bawole serce od znajomego
I paczki martagonow na dokładkę - bardzo sie cieszę ze zakwitną w tym roku
u mnie też problem z serbem
Wydaje mi się, że to rodzaj grzyba. Pryskałam Topsinem tydzień temu, a teraz jeszcze Bravo gwarant chyba użyję. Wygląda źle i choroba postępuje