Po zakupie przesadź do większego pojemnika, ustaw, gdzie chcesz, dbaj, podlewaj, ciesz się nim, a na zimę zakop w tej donicy do ziemi gdzieś w zaciszne miejsce.
Jak donica ładna, owiń ją folią, żeby się nie ubrudziła.
A gdzie taraz masz te donice? No wiem, nie pokażesz teraz, bo zdjęć zrobisz nie mozesz, chwilowego bałaganu powstałego w zwiazku z robieniem donic nie chcesz pokazywać (widac trochę na jedym zdjeciu, że coś na trawnik musiałaś poprzenosić)
Dobrze, że ten fachman zażyczył sobie za dużo, te donice co M. zrobił są super
Tereniu, była prosta, jak budowa cepa! ale narysuję, pobawię się w sobotę!
Bożenko, pewnie już wiesz o locie, myślę nad nowymi rozwiązaniami, a jeśli tak, to pewnie o roślinki poproszę chyba autkiem się wypuszczę, co tam 7 godzin zleci
Ale kilka fajnych pomysłów tam było.. szczerze mówiąc nie przypominam sobie, żeby mi ktoś tak ładnie namalował projekt jak ewalm.... Normalnie zazdroszczę Kaśce....
Tak jak jest napisane w opisie, te dzwonki są trochę ekspansywne, rozrastają się rozłogami, ale łatwo usunąć nadmiar. Mogę Ci "naskubać" i wysłać
Mnie naskub, mnie Koniecznie!
A czego jeszcze mogłabyś naskubać?
Mam dużo miejsca nad rozlewiskiem
Teresko, Tobie też mogę "naskubać" i jak coś tam jeszcze u mnie wypatrzysz to mogę się podzielić.... jak tylko będzie w rozmiarze takim, że da się podzielić
Ta, bezwiednie... Dzieciaki chłoną jak gąbka I zapamiętują łatwo.
Dziewczyny, prośbę mam Dość nietypoową Możecie zajrzeć do wątku Ogrodowe rozterki (projektowym)?
Wiecej nie tłumaczę, same zobaczycie
Tam tylko 4 strony są.
Ale pech, że też akurat teraz, przed spotkaniem u Ani
Dziewczyny, prośbę mam Dość nietypoową Możecie zajrzeć do wątku Ogrodowe rozterki (projektowym)?
Wiecej nie tłumaczę, same zobaczycie
Tam tylko 4 strony są.