Ładnie jak zwykle u Ciebie I powojniki śliczne- ja moje sadziłam dopiero wiosną i jakoś marnie wyglądają
Ale może da się jeszcze je uratować- pożyjemy zobaczymy Pozdrawiam
Hej Moniko, fajnie,że masz się gdzie ćwiczyć w kulkach, piesio super ja też lubię Gipsy Queen bo jest późnym powojnikiem, no i ładnym
Aniu! To jak ?Jedziesz ze mną na spotkanie Ogrodowiczan 18 sierpnia?
yes, yes, yes
No i bardzo sie cieszę! To sie jeszcze zgadzamy jest trochę czasu! u nas dziś upał taki ze tylko podlewalam rano a teraz już za gorąco żeby nawet na taras wyjść...
a tu powojników tyle i spotkanie się szykuje, kurcze fajnie
do Multifiori też muszę zajrzeć, glicynię bym chciała i może jeszcze coś
jeżeli chodzi o tą firme to też jestem z nich zadowolona, ale już to kiedyś pisałam
pozdrawiam i będę wpadać częściej
Witaj Beatko! Dzięki za odwiedziny , ja właśnie sie szykuje do zamówienia z Multifiori powojnika który Last dens nazywa - żółte kwiaty ma i kwitnie aż do października ! Wezmę ich aż cztery i w rożnych miejscach posadze zobaczyć gdzie ma szanse największe
Ładnie jak zwykle u Ciebie I powojniki śliczne- ja moje sadziłam dopiero wiosną i jakoś marnie wyglądają
Ale może da się jeszcze je uratować- pożyjemy zobaczymy Pozdrawiam
Hej! Dzieki Ten na zdjęciu jest cudny a nie marny jak na wiosnę sadzone to wiadomo ze dopiero w przyszłym roku lub nawet jeszcze za rok tak naprawdę pokażą na co je stać!!! Pozdrawiam