Spodobała mi się ta kompozycja i do niej potrzebne mi są pióropuszniki. https://pl.pinterest.com/pin/778982066772332396/
Inne rośliny do pióropuszników dobiorę później.
Chcę ją zrobić po prawej stronie na zdjęciu, wzdłuż płotu sąsiada. Wzdłuż tych tui. Poprzykrywałem pas ziemi kartonami ale dla pewności przykryję to jeszcze folią budowlaną
He! Odpuściłam zabawę z taczką, okazuje się że została wywieziona do teściowej - studnia wyschła i potrzebna była przy odmulaniu ☹️
Ale mam na oku taką fajną dwukołową
Rano był shopping spożywczy, ale już wylukałam co nieco
Wczoraj zwitała do nas zima , zrobiło się biało, czyściutko, dziś resztki śniegu, słonecznie .
Aniu na ostatnim zdjęciu jest starzec, dobrze się trzyma od lata.
Renia jaśmin może ma z 5 lat. Muszę sprawdzić.
Dzis bylam w szkolce Christiana Kreßa. On ponoc ma 300 odmian, nie wiem ile widzielismy ale bardzo duzo i naprawde widac roznice, niektre sa wysokie inne nizsze, jedne maja waskie inne szrokie liscie. Kwiaty sa mniejsze wieksze smuklejsze pelne i pojedyncze...
maly przeglad z mojego aparatu
Olx, jak trochę czasu będę mieć i ekipa zniknie...
Wieszaczki łazienkowe cieszą
Nie mam kominka, więc takie bale w domu niepotrzebne, choć wyglądają nieźle.
Może takie coś w ogrodzie, będzie hotel dla owadów?
Dzisiejsza wycieczka byla przebisniegowo ciemiernikowa
W Sarastro Stauden maja wlasnie dni przebisniegow. Najpierw poogladalismy te rosnace na rabatach, potem kupilismypare roslinek do naszego ogrodu
roznice w roznych odmianach widac nawet golym okiem a wydawalo sie, ze przebisnieg to przebisnieg