Gosiu dziękuję za komplementy obudowa basenu jeszcze nie skończona -eM ostro tam działa jak skończy ,to obfocę ponownie
stipa już 3 letnia ….jak na razie zimuje bez problemu-może temu ,że zimy teraz marne ….
a w nowej rabatce przy domku z jednej kęoy zrobiłam po 5-6 sadzonek jak na razie stoi i rośnie ,więc powinna się przyjąć
Buziaki
dziękuję
Helen to świerki ,ale nie znam dokładnej nazwy to już ich trzecia miejscówka
Aniu bardzo dziękuję za miłe słowa podest jeszcze nie skończony ….ale pomalutku
Bożenko
te świerki kupowałam chyba u Koniora ….ale to 3 zezony temu -one już 3 miejscówkę zaliczają
basen …..hmmm dokładnie -dla nas to kupa dodatkowej roboty ,ale czego się nie robi dla dzieciaków
Asiu pochwaliłam ….poszedł wykańczać podest ...teraz przestało padać ….idę za chwilkę sprawdzić ,czy da się kopać
Buziaki
Asiu ja też nie nadążam ani z forum ,ani z ogrodem ,ani z porządkiem w domu ….jakoś ten czas tak szybko biegnie ,że ciężko być ze wszystkim i wszędzie na bieżąco
Buziaki i dziękuję za komplementa
Agatko niestety nie wiem ….
podobno jak się często kosi trawę ,to z trawnika sam się wytraci ….
a z rabaty niestety nie ….zostało mi do przekopania jakieś 42 metry wrrr
Ewa a ja teraz nie wiem co napisać bardzo dziękuję ……..
jest tyle przepięknych ogrodów na forum …..w każdym jest coś co przyciąga wzrok …
najważniejsze ,żebyśmy my czuły się dobrze patrząc na swoje dzieło ,ale jak jeszcze inni chwalą ,to dopiero dostaje się skrzydeł
Buziaki
Kasiu dziękuję bardzo bardzo
masz rację ,ja żyć bez pracy nie umiem nie umiem leżeć i nic nie robić -no chyba ,że jestem chora
Buziaki
Iwonka
wygonił mnie deszcz ….ale już chyba przestało i idę dalej walczyć w tym dziadem
powiedzmy ,że z 8 metrów mam przekopane jeszcze jakieś 42 wrr
rabatka dziękuje -nie mogę się zdecydować -czy dodać tam niebieski kolor ,czy tylko biały
Buziaki
Magda dziękuję bardzo bardzo
jeszcze obudowa nie skończona ale już wiadomo o co mniej więcej chodzi
rabaty mam powiedzmy wymuskane ,ale tylko na starej części ( chociaż widzę ,że chwasty już się pokazują ) cała nowa jest jeszcze wielkim placem boju
Kamila magia fotek skadrowane ,co brzydkie ,obcięte gdzie trzeba i od razu na fotkach ładniej
dziękuję bardzoooo
Buziaki
Kasiu musisz do mnie przyjechać i zobaczysz,że na żywo ,to tak pięknie nie jest hihi
na pewno jest lepiej niż było ,ale fotki też trochę przekłamują rzeczywistość
co nie zmnienia faktu ,że mam uśmiech od ucha do ucha po Twoich komplementach
Buziaki
Sylwia bardzo bardzo dziękuję za uznanie zaraz lecę powiedzieć eMowi -od razu dostanie skrzydeł do pracy dalszej
właśnie poprawia podest
Buziaki
ps. podziwiam Twoją walkę o trawnik ….ja na razie odpuściłam -na nowej części mam chwastowisko i w tym sezonie na pewno tak zostanie -nie mam sił na walkę z perzem ….
Aniu dziękuję
Haniu dziękuję bardzo chciałam zrobić taką małoobsługową tą rabatkę -zobaczymy jak będzie w sezonie …..nie mogę się tylko zdecydować ,czy dodac tam same białe kwiaty np.jeżówki,zawilce jesienne ,czy niebieskie ….
fajny pomysł mi dałaś na pnącza na obudowę basenu ? tylko co wytrzyma chlapiącą chlorowaną wodę ? powojniki dadzą radę ? a może sam bluszcz ?
Kasiu dziękuję bardzoooo
burgund hmmm może być fajnie ….co prawda myślałam o niebieskim ,lub tylko białym ….musze podumać
buziaki
Madziu, nowa rabata przed domkiem rewelacyjna Dobrze będzie i z bielą i z niebieskim. Tylko co niebieskie?. Teraz kwitną brunery, a potem przetaczniki? Jakieś dzwonki? ty o czym myślisz?
Ja walczyłam dzisiaj z perzem w truskawkach, ale też deszcz mnie niedawno wygonił.