Przyszłościowo taki też mam plan w związku z tym ,że mój eMuś bardzo nie chętnie widzi nowe rabaty w naszym ogrodzie( on w ogóle jest jakiś taki ograniczony ogrodowo)to wcisnęłam mu kit,że to jest tylko tymczasowy przechowalnik i że później zniknie
A plan jest taki,że hortka ogrodowa,rododendron i aukuba na pewno już tam zostają
i prawidłowo ja jak tak patrzę na ten mój przechowalnik ..to myślę sobie ,że aż tak tragicznie nie wygląda i po małych przeróbkach także mógłby zyskać miano Rabaty
Też by mi się przydał taki duży..konkretny przechowalnik nawet mam takie miejsce gdzie mógłby powstać..ale niestety eM go broni z całych sił
On jak na razie wychodzi z założenia.."Nic tam nie sadź,bo jeszcze niewiadomo co tam będzie "
..tylko,że On nie wie..że ja ..już doskonale wiem co tam będzie
Asia też muszę sobie taki przechowalnik sprawić
jak na razie to jedna rabata jest u mnie jednym wielkim przechowalnikiem -totalny misz-masz i jak na razie brak pomysłu jak ma wyglądać a roślin wyrzucać żal ,bo mogą się przydać do jakiejś koncepcji
Przechowalniki są super mam i ja, ale chyba niedługo zniknie na rzecz rabaty i część zostanie wykorzystana a część przesadzona w inne miejsce
U mnie stoperem jest mama, tu najpierw marudzi a jak posadzę to nagle super elegancko fajnie że zrobiłaś A o dalszych planach na ogród też nie wie hihi
U mnie ta najdłuższa rabata,na początku służyła jako przechowalnik no i teraz mam ,próbuje wyłuskać z niej choćby odrobinę wyglądu.. a nadal panuje totalny bajzlownik noo nie mogę dojść z nią do ładu
Madziu ..ja za Tobą już nie nadążam ..pędzisz z pracami ogrodowymi jak pindolino ślicznie trawki wyglądają na nowej rabacie
Joasiu ja juz od dawna zaglądam do Ciebie Teraz znalazłam chwilkę na napisanie
Ślicznie zmieniasz ogród Tworzysz rabaty w moim stylu : hortensje, jeżówki, trawki - najlepsze połączenie na ładny efekt