Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

deszczowymaj 12:16, 01 maj 2020

Anda napisał(a)
Rany, co jest ten biały bocian?

A widzisz Ewuniu ,ja też nie wiedziałam do wczoraj

to jest taki trunek ..to to do picia jest ..i tak jakoś weselej i lżej
nicol21 12:23, 01 maj 2020

deszczowymaj napisał(a)

Co to to nie ..żadnych diet diety są beeee

Najlepszego dla córki!

Tort wygląda pysznie, ostatnio zwłaszcza mi po drodze ze słodkościami wszelakimi w duuużych ilościach. Może jak mały ssak przejdzie na mleko modyfikowane to moje ciągoty wrócą do normy. Bo z dietami to nigdy mi po drodze nie było, próby konczyły się po 2 dniach.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kasya 12:46, 01 maj 2020

No nie wiem czy można takie pyszności pokazywać bez uprzedzenia...
Ślinka cieknie teraz...no...
Johanka77 13:12, 01 maj 2020

deszczowymaj napisał(a)
Jest Tort jest impreza
Skromny bo skromny ale pyszny

Dzisiaj odkryłam fantastyczne działanie "Białego Bociana" znacie to ? Bo ja nie znałam..do dzisiaj

Sto lat dla Małej!
I dla Ciebie, bo spowodowałaś ten cud

Ja uważam, że w dniu urodzin dziecka zawsze powinno się dawać kwiaty matkom.
Moja Mama zawsze mi daje ❤️

Zdrówka Wam Dziewczyny!

Biały Bocian
kasiek 13:25, 01 maj 2020

No prosze moja Młoda miała 18 w kwietniu, choć ze względu na koronę w sobotę będzie je z rodzina obchodzić nad Rożnowem - najlepszego naszym córom
KasiaBawaria 20:31, 01 maj 2020

Recepte skopiowalam, zyczenia zostawiam i lece szukac przepisu na bialego bociana ahhh...edit. To u nas chyba tego nie dostane smakuje jakos inaczej? ? Jakie masz doswiadczenia z jezowka meringue? Jako jedyna kiepsko mi przezimowala.
deszczowymaj 21:33, 01 maj 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Recepte skopiowalam, zyczenia zostawiam i lece szukac przepisu na bialego bociana ahhh...edit. To u nas chyba tego nie dostane smakuje jakos inaczej? ? Jakie masz doswiadczenia z jezowka meringue? Jako jedyna kiepsko mi przezimowala.

Maringue jako jedna z nielicznych dość późno startuje , listki cieniusie jasno zielone ledwo co dopiero wyszły z ziemi to u niej norma za chwilkę nadrobi i ruszy z kopyta
Ona lubi odmładzanie ,co 2-3lata ,wykopujemy całą karpę (marzec-kwiecień) kroimy np.nożem na kilka sadzonek ..odwdzięcza się bardzo ,wtedy mamy piękne duże kępy i obfite kwitnienie

Biały bocian znawcy tematu bardzo go chwalą ja po raz pierwszy go kosztowałam i odnoszę wrażenie ,że on taki lżejszy .

Za życzonka dziękuję
deszczowymaj 21:48, 01 maj 2020

nicol21 napisał(a)

Najlepszego dla córki!

Tort wygląda pysznie, ostatnio zwłaszcza mi po drodze ze słodkościami wszelakimi w duuużych ilościach. Może jak mały ssak przejdzie na mleko modyfikowane to moje ciągoty wrócą do normy. Bo z dietami to nigdy mi po drodze nie było, próby konczyły się po 2 dniach.

Za życzenia Dziękujemy

No tak, jak karmisz to apetyt dopisuje i to bardzooo nie ma co sobie odmawiać ..w końcu organizm wie czego mu potrzeba..a że to akurat są słodycze no cóż pewnie kalorii Ci trzeba
deszczowymaj 21:50, 01 maj 2020

Kasya napisał(a)
No nie wiem czy można takie pyszności pokazywać bez uprzedzenia...
Ślinka cieknie teraz...no...

Cóż mogę napisać .. Pyszny był
deszczowymaj 21:52, 01 maj 2020

Johanka77 napisał(a)

Sto lat dla Małej!
I dla Ciebie, bo spowodowałaś ten cud

Ja uważam, że w dniu urodzin dziecka zawsze powinno się dawać kwiaty matkom.
Moja Mama zawsze mi daje ❤️

Zdrówka Wam Dziewczyny!

Biały Bocian

Dziękujemy

O to to..też uważam ,że mama powinna świętować ..i to nawet bardziej i prezent też powinna dostać