Tak,mają szanse ..tylko dobrze by było zabrać je w inne miejsce ,bardziej suche tam gdzie ślimaki nie uczęszczają ..bo inaczej nie będą miały szansy odrosnąć
Asiu Ty dla mnie jesteś jak Guru w projektowaniu rabat więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko się z Tobą zgodzić
A propos łezki ..nie mam jeszcze pojęcia jak ją obsadzę chciałabym na pewno jeżówki ,coś jeszcze na brzegi może kocimiętki , szałwie ..chciałam jeszcze dosadzić trawy ..macie rację chyba nadal za mała jest ta rabata
Co do dalszych części ogrodu to nie pokazuje ich bo tak naprawdę ja działam na jednej połowie ,druga połowa jest eMa i tam nie nie mogę na razie robić nic..tam jest graciarnia , stara szopka ,blaszak plus dwa kontenery połączone w jeden
No niestety ale potrzebujemy takiego miejsca na wszystkie graty i narzędzia ..bo nadal się remontujemy i jeszcze w między czasie przekształcamy ww kontenery na taki ala domek ehhh
ja zrezygnowałam z zakupów online, miałam zamówić w Alba mar, ale tam też terminy 3 tyg i w sumie nie wiadomo jakie te sadzonki przyjdą. Stwierdziłam, że kupię 10 jezowek zamiast 15 bo jednak stacjonarnie ceny sporo wyzsze, no ale przynajmniej będę miała wybór
Chyba od B.kupowqlam na wiosnę, sadzonki jeszcze się zbierają, jedna chyba padla. Sesleria ledwo zipie od nich.moze jak Podleśne gnojówka to coś podrośnie
No dobra mam foty poprawionej łezki , teraz osiągnęła rozmiar 5 m
Wydaje mi się że na zdjęciach jest problem z proporcjami ..bo tam gdzie jest ogonek łezki jest dół,najniższy punkt ogrodu i potem im łezka grubsza tym wyżej ..i tak przez całą długość ogrodu aż do ulicy idzie się pod górkę.