Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

deszczowymaj 10:23, 30 cze 2020

Dominika11 napisał(a)
z jednej strony współczuję takiej rewolucji, ale potem bedzie pieknie
sama to znam i wiem jak to jest, bo robiłam to w tym roku - w sumie dzieki pandemii mi sie udało praktycznie wszystko skończyc, u mnie jeszcze tylko małe zmiany kosmetyczne i troszke muszę wyżej podnieść rosliny przy chodniku, bo jednak poziomy wyszły wyzej - ale jest git i u ciebie tez tak będzie.
na poczatek obmyśl sobie dobrze całą strategię, co gdzie i jak i kiedy, żeby nie stracic roslin - trzymam kciuki za metamorfozę, bede patrzec na zmiany, zresztą jak zawsze obież sobie początek i od niego konsekwentnie sie musisz przesuwać ze zmianami, nie rób wyskokowo, bo nie wyjdzie, no chyba, że dokładnie sobie rozrysujesz z wymiarami to wtedy tak

Domi przerażasz mnie serio zasiałaś we mnie ziarno strachu

deszczowymaj 10:25, 30 cze 2020

Dominika11 napisał(a)
skąd ja to znam

masakra co nie ? ja tego nie rozumiem ..przecież niektórzy mają takie działki ,że wcale tam nie da się wjechać dużym autem..i dają rade ,można? można
deszczowymaj 10:26, 30 cze 2020

Kawa napisał(a)
faceci mają inne spojrzenie bardziej techniczne niż estetyczne
ale widzę po moim że czasem mają rację

Qurczę niestety ale chyba tak,czasami mają rację ale tylko czasami
Kawa 10:36, 30 cze 2020

no czasami mają
dlatego na spokojnie trzeba pewne rzeczy przemyśleć i czasem iść na kompromis
Dominika11 10:38, 30 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)

Domi przerażasz mnie serio zasiałaś we mnie ziarno strachu

nie będzie tak źle, zobaczysz - ja też byłam przerazona, ale poszło i udało sie - Tobie też sie uda nie taki diabeł straszny - ale rób powoli i konsekwentnie - dasz radę trzymam mocno kciukasy

ja teraz jak patrze z balkonu u siebie (co wklejałam fotki z góry) to jestem zadowolona z tego co widzę i teraz chodze i patrze z góry cały czas - czekam tylko na chodnik
Dominika11 10:38, 30 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)

masakra co nie ? ja tego nie rozumiem ..przecież niektórzy mają takie działki ,że wcale tam nie da się wjechać dużym autem..i dają rade ,można? można
mozna
Dorii 11:18, 30 cze 2020

Tą rabatę pomiędzy podjazdem a trawnikiem zostaw na koniec. Skończycie remont to i płac manewrowy nie będzie potrzebny. I tak masz sporo kopania.
Muszę sobie plan aktualny narysować. Tylko miarkę długą muszę kupić bądź pożyczyć bo pięciometrową przy trzecim drzewku wymiękam.
deszczowymaj 12:01, 30 cze 2020

Kawa napisał(a)
no czasami mają
dlatego na spokojnie trzeba pewne rzeczy przemyśleć i czasem iść na kompromis

Tak a ja w gorącej wodzie kąpana chciałabym już i teraz muszę ochłonąć
deszczowymaj 12:02, 30 cze 2020

Dominika11 napisał(a)
nie będzie tak źle, zobaczysz - ja też byłam przerazona, ale poszło i udało sie - Tobie też sie uda nie taki diabeł straszny - ale rób powoli i konsekwentnie - dasz radę trzymam mocno kciukasy

ja teraz jak patrze z balkonu u siebie (co wklejałam fotki z góry) to jestem zadowolona z tego co widzę i teraz chodze i patrze z góry cały czas - czekam tylko na chodnik

Wcale się nie dziwię ,że jesteś zadowolona , bo masz pięknie
deszczowymaj 12:05, 30 cze 2020

Dorii napisał(a)
Tą rabatę pomiędzy podjazdem a trawnikiem zostaw na koniec. Skończycie remont to i płac manewrowy nie będzie potrzebny. I tak masz sporo kopania.
Muszę sobie plan aktualny narysować. Tylko miarkę długą muszę kupić bądź pożyczyć bo pięciometrową przy trzecim drzewku wymiękam.

Ja mierzyłam miarą 20m a też był problem eMuś miał to zrobić i oczywiście wypiął się na mnie nawet pomóc nie chciał ..dopiero przy ostatniej części działki ruszył zadek

Zrób plan koniecznie fajna sprawa