Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Rumianka 10:46, 27 wrz 2023

Basiu perukowce to generalnie poczochrance...a przycinane nie chcą kwitnąć...ale za to przebarwienia mają fantastyczne ale to jeszcze trochę.
Basieksp 11:48, 27 wrz 2023

Rumianka napisał(a)
Basiu perukowce to generalnie poczochrance...a przycinane nie chcą kwitnąć...ale za to przebarwienia mają fantastyczne ale to jeszcze trochę.

No są razczuchrane tego większego obczyściłam trochę z tego puchu, bo on od drogi rośnie i tam się mocno kurzy u nas, sucho, deszczu nie było, cały okurzony był i nieładnie to wyglądało. No na przebarwienia trzeba jeszcze chwilę poczekać
BASIA8 12:04, 29 wrz 2023

Basieńko pędzę do Ciebie co sił w kopytkach żeby coś napisać - bywam często, ale tak anonimowo. U Was też dużo się dzieje - roślinki fajnie się mają, aż miło. Ja sama siebie chwalę - zamiast poczekać na obiektywne opinie, no ale Nasz front bardzo mi się podoba. Buziolki zostawiam i będę zaglądała do Was.
Basieksp 13:51, 29 wrz 2023

BASIA8 napisał(a)
Basieńko pędzę do Ciebie co sił w kopytkach żeby coś napisać - bywam często, ale tak anonimowo. U Was też dużo się dzieje - roślinki fajnie się mają, aż miło. Ja sama siebie chwalę - zamiast poczekać na obiektywne opinie, no ale Nasz front bardzo mi się podoba. Buziolki zostawiam i będę zaglądała do Was.

Ciszę się bardzo, że cały czas zaglądasz na Ogrodowisko Pozdrawiam serdecznie
Agatorek 18:12, 04 paź 2023

Basieksp napisał(a)
Mamy jesień Są kasztany
]

Piękne rośliny, świetnie się przebarwiają

I tak jak piszą dziewczyny, masz zmysł artystyczny, bardzo ładnie wychodzą Ci kompozycje roślin, czy ozdób.

Basieksp 19:46, 04 paź 2023

Agatorek napisał(a)

Piękne rośliny, świetnie się przebarwiają

I tak jak piszą dziewczyny, masz zmysł artystyczny, bardzo ładnie wychodzą Ci kompozycje roślin, czy ozdób.

Dziękuję a to taka zupełnie prosta dekoracja czasami tak jakby od niechcenia wychodzi coś fajnego
Joku 21:53, 04 paź 2023

Niby od niechcenia, a tyle uroku w sobie ma ta kompozycja.
Sylvatika 19:18, 07 paź 2023

Basiu
Dziękuję za odwiedziny, ja też często u CB bywam, tylko niespecjalnie mam czas na komentarze, ale znam i lubię Twój ogród i zwierzaczki też, kotek miał dużo szczęscia, że do Was trafił
pozdrawiam cieplutko
S.
Basieksp 10:46, 08 paź 2023

Joku napisał(a)
Niby od niechcenia, a tyle uroku w sobie ma ta kompozycja.

Mam tak jakoś, że zawsze lubię zbierać kasztany
Basieksp 10:53, 08 paź 2023

Sylvatika napisał(a)
Basiu
Dziękuję za odwiedziny, ja też często u CB bywam, tylko niespecjalnie mam czas na komentarze, ale znam i lubię Twój ogród i zwierzaczki też, kotek miał dużo szczęscia, że do Was trafił
pozdrawiam cieplutko
S.

Zwierzaki mają się coraz lepiej, jeszcze się ze sobą nie bawią, chociaż Filemon coraz śmielej Azę zaczepia, ale jedzą już obok siebie jednocześnie Pozdrawiam