Dziękuję Haniu A w ogrodzie to lubię coś przesadzić, dosadzić, rozmnażać sobie Na środku ogrodu mam dużą wierzbę mandżurską, pije dużo wody, nie jest to ulubione drzewo wśród ogrodników ale ja ją mam z małej gałązki, którą miałam w wazonie, takie drzewo sobie wychodowałam
Ja po kasztany muszę wybrać się trochę dalej, na małą przejażdżkę samochodem u nas na wiosce nie widziałam kasztanowców. Tak właściwie to są bardzo ładne drzewa, kwitną ładnie, potem kasztany, no moze z tym jest trochę problem jak dużo, ładnie też się przebarwiają
Basia, pokaż perukowca swojego, poproszę Rok temu tak mnie Twój zachwycił, że też kupiłam
Całe lato się zastanawiałam, co ja tam mam posadzone - teraz sobie przypomniałam
Ok, zrobię fotki ale oprócz tego bordowego mam jeszcze dwa maluszki jeden z żółtymi liśćmi, a drugi z zielonymi i tem zielony zaczyna się przebarwiać na czerwono
Dziękuję ja lubię mieć kasztany i owoce dzikiej róży a wczoraj podziwiałam dynie u Ciebie, nawet jedną sobie zrobiłam, ale tak na szybko, moja trochę śmieszna wyszła
Piękna ta hortensja. Zupełnie inna.
Jak ona ma na imię ?
Trawy ładniutkie. Hortensje też.
Moja debolistna na podobnym etapie.
Kompozycja jesienna śliczna.
No właśnie nie pamiętam nazwy tej hortensji. Udało mi się pozyskać od niej sadzonkę, gałązki przykryłam ziemią i kamieniem, nowa sadzonka już rośnie na swoim miejscu ale jeszcze nie kwitła
No szkoda że nie znasz odmiany tej horki. Piękna jest.
Bardzo mi się spodobała.
Ja też czasami takie robię sadzonki .
Trzeba będzie przyłożyć pędy kilku hirtenji to będę miała na dalszy ogród