One wszystkie są ładne ja dodatkowo lubię jej owoce, chociaż nie wszyscy je lubią A w ogrodzie faktycznie fajnie się zrobiło, a wczoraj jeszcze było dość ciepło, przyjemnie
Widzę, że też miałaś pracowity weekend
Pogoda sprzyja jesiennej grzebaninie, chociaż ja bym bardzo chciała, żeby popadało. Ziemię mam wyschniętą na popiół, a w prognozach opadów niestety brak.
Trochę się udało Ale dzień już krótki, po 18-tej już szaro. Z deszczem to u nas za to jest dość mokro, narazie mogłoby być bez deszczu. Cały czas mam pełne zbiorniki z deszczówką, niedługo będę wylewać z nich wodę na zimę.
Dziękuję trochę kolorów jest, szkoda, że szybko się kończą, judaszowiec już zgubił prawie wszystkie liście, trzmielina też, ale czekam jeszcze na dębolistną Co do Twojego ogrodu, chciałbym mieć u siebie tak duże, piękne drzewa, jakie są u Ciebie w ogrodzie
Oj, ja też lubię zaglądać sąsiadom za płoty Moja sąsiadka posadziła cały rząd hortensji , czekam razem z nią na przyszłoroczny efekt A aronia, byłaby u mnie jeszcze ładniejsza, gdyby owoce miała, ale zanim zaczęła się przebarwiać to szpaki wszystko zjadły, nic z owoców nie zostało chociaż ona w tym roku szybko zaczęła gubić liście.
Też jestem ciekawa, jakie tulipany wybrał mąż Basi.
W jesiennej odsłonie Waszego ogrodu najbardziej zachwyciły mnie te drobniutkie chryzantemy. U mnie w tym sezonie już się nie pojawiły. Kwitły przez 5 lat. Pora chyba wsadzić nowe sadzonki.