Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Basieksp 11:51, 06 lip 2025

Gosialuk napisał(a)
Pomidorki rewelacja.
A Aza grzeczna, pomiziaj.

No w miarę grzeczna jest, jeśli chodzi o oczko
Za to trawy nie zawsze mają sie z nią dobrze zawsze je skubie
Ulina 13:51, 06 lip 2025

Mój pies wylegiwał mi trawy raczej zimą bo traktował jako sianko- wyściółka do leżenia. Nigdy mi nic nie zniszczył. Uwielbiał pilnować mi roślinek i sprzętu w ogrodzi. Był wyjątkowy.
Jak oczko się sprawuje w upały?
Basieksp 14:24, 06 lip 2025

Ulina napisał(a)
Mój pies wylegiwał mi trawy raczej zimą bo traktował jako sianko- wyściółka do leżenia. Nigdy mi nic nie zniszczył. Uwielbiał pilnować mi roślinek i sprzętu w ogrodzi. Był wyjątkowy.
Jak oczko się sprawuje w upały?

Jest fajnie z oczkiem ale woda w upały mocni paruje, już dolewaliśmy, deszczówka powoli się jnam kończy, ale jutro ma padać. No i jeszcze mam mało roślin w nim. Tak tez obserwujemy, raczej bez filtra będzie trudno utrzymać czystą wodę, ale braliśmy to pod uwagę
Ewa777 20:52, 06 lip 2025

Oczko wygląda rewelacyjnie. Czewrona róża prześliczna. Wspaniały wysyp pomidorów, takie z krzaczka najsmaczniejsze Judaszowce też masz piękne, takie gęściutkie.
Basieksp 23:19, 06 lip 2025

Ewa777 napisał(a)
Oczko wygląda rewelacyjnie. Czewrona róża prześliczna. Wspaniały wysyp pomidorów, takie z krzaczka najsmaczniejsze Judaszowce też masz piękne, takie gęściutkie.

Ten jeden judaszowiec, najstarszy, bardzo mnie cieszy w tym sezonie Ładnie rośnie, jest już dużo, dużo większy ode mnie, a jeszcze na wiosnę delikatnie okrywałam, by pąki kwiatowe mu jie zmarzly. Teraz napewno się nie da, będzie musiał sobie radzić sam Ma ładne gęste liście, chociaż zauważyłam, ze coś im je podjadać, nie dużo, ale jednak. Myślę, że to te ślepe żuki, był moment, że fruwały po ogrodzie, teraz jest spokój.
A nad oczkiem cały czas jeszcze pracuję, dziś nazbierałam sobie kamieni ale jeszcze mi zabrakło.