Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Agatorek 22:03, 03 lis 2025

Piękne tereny ❤️

U mnie z jazdą autem jest zupełnie odwrotnie. Chyba tylko Elza nie protestuje.
Pozostałe, jak widzą, że wyjeżdżam z garażu, wychodzę i otwieram bagażnik, to momentalnie się ulatniają z pola widzenia .
Agatorek 22:05, 03 lis 2025

Basieksp napisał(a)
Jakiś mały obchód po ogrodzie był Jeszcze jakieś kolory są, za chwilę to zniknie i będziemy wyczekiwać wiosny.

To jakaś chryzantema? Bardzo ładne ma kwiatuszki ::
hankaandrus_44 10:09, 04 lis 2025

Zazdroszczę wyjazdu do lasu, dla mnie taki wypad to już wielka przygoda. Pzdrawiam
eda 23:42, 07 lis 2025

Basieksp napisał(a)

Ale pięknie ...i piesio jaki zadowolony
Dorota321 20:26, 11 lis 2025

Uwielbiam spacery nad wodą, a jak jest zachód słońca taki piękny, to ja już się mogę dalej nie ruszać.
Ulina 17:50, 15 lis 2025

Basieksp napisał(a)

Jeszcze się nie przyznałam, ale to byla ta rabata z masą przebiśniegów No trudno, porozrzucałam je po ogrodzie, ale takiej "łączki przebiśniegowej" już nie mam. Ale nie żałuję

W ile lat rozrosła się łączka przebiśniegowa?

Fantastyczne metamorfozy pokazałaś, jak dużo różnorodności na rabatach, zmiany wychodzą na lepsze oczko z rybkami super się prezentuje

O wycieczce i mądrym psiaku poczytałam
Ulina 18:11, 15 lis 2025

Basieksp napisał(a)
A w ogrodzie coś jednak się dzieje Mam w końcu domek dla jeża Zasluga mojego eMa Domek może nie wypasiony, bo trochę z recyklingu, deski z palet i jakieś odpady, papa jakieś resztki ze strychu, ale mi bardzo się podoba Sianko osobiście zbierane i ładnie wysuszone Pod spodem położyłam styrodur, by było trochę cieplej, mały skos by woda do środka nie wpływała.

Nadrabiam zaległości, ależ fajna inspiracja
Basieksp 20:41, 15 lis 2025

Dorota321 napisał(a)
Uwielbiam spacery nad wodą, a jak jest zachód słońca taki piękny, to ja już się mogę dalej nie ruszać.

Takie spokojne miejsce, mało już takich jest. Tam nawet nie ma żadnych domów w pobliżu. Nad tym jeziorem z jednej strony jest jeden dom, a po drugiej stronie zaledwie kilka. Nie ma też żadnego dużego kąpieliska, pola namiotowwego, tylko dzikie plaże. Często tam jeździmy, to niedaleko nas
Basieksp 20:43, 15 lis 2025

Ulina napisał(a)

W ile lat rozrosła się łączka przebiśniegowa?

Fantastyczne metamorfozy pokazałaś, jak dużo różnorodności na rabatach, zmiany wychodzą na lepsze oczko z rybkami super się prezentuje

O wycieczce i mądrym psiaku poczytałam

Ta moja łączka rozrosła się w dwa, trzy sezony. Ale to wszystko zależy ile cebulek i jak gęsto je posadzisz.
Basieksp 20:44, 15 lis 2025

Ulina napisał(a)

Nadrabiam zaległości, ależ fajna inspiracja

Ma lokatora Napewno jest tam jeż, teraz już go nie widzę, pewnie śpi Ale widziałam, jak tam sobie wchodzi i wychodzi