Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

eda 21:09, 28 paź 2025

Basieksp napisał(a)
Było tak, nie byla to moja najgorsza rabata, ale jedyna gdzie mogliśmy robić oczko Było tak, nawet ładnie
A teraz jest tak

Tu będę jeszcze dużo dłubać. I tu jest problem, bo oczko, rybki i żaby kradną mój ogrodowy czas Wciagnęło minie to, szkoda, że woda już taka zimna, bo bym jeszcze trochę kamieni i roślinek poprzesadzała

Ładne miejsce Basiu
Też lubię taplać się w wodzie przekładać kamienie dosadzać roślinki ale latem bo teraz to ręce wykręca ale fajny to czas był gdy mieliśmy mini staw ...
Basieksp 21:44, 28 paź 2025

eda napisał(a)

Ładne miejsce Basiu
Też lubię taplać się w wodzie przekładać kamienie dosadzać roślinki ale latem bo teraz to ręce wykręca ale fajny to czas był gdy mieliśmy mini staw ...

No dokładnie tak jak piszesz To taplanie jest mega fajne, dla mnie takie zupełnie nowe i rośliny zupełnie inne. Większość roślin wodnych rośnie dziko, gdzieś na bagienkach, strumykach, jeziorach. A ja lubię tak błąkać się po łąkach, bagienkach, gdzieś nad jeziorem i nam frajdę jak coś znajdę
No a teraz faktycznie woda mega zimna, a będę jeszcze wyławiać liście i man jeszcze liście lili do wycięcia, na szczęście młoda ta moja lilia, lisci tylko kilka
eda 22:12, 28 paź 2025

Basieksp napisał(a)

No dokładnie tak jak piszesz To taplanie jest mega fajne, dla mnie takie zupełnie nowe i rośliny zupełnie inne. Większość roślin wodnych rośnie dziko, gdzieś na bagienkach, strumykach, jeziorach. A ja lubię tak błąkać się po łąkach, bagienkach, gdzieś nad jeziorem i nam frajdę jak coś znajdę
No a teraz faktycznie woda mega zimna, a będę jeszcze wyławiać liście i man jeszcze liście lili do wycięcia, na szczęście młoda ta moja lilia, lisci tylko kilka

Jeszcze powinno słońce zaświecić zdążysz Basiu miłej ząbawy