No to mnie pocieszyłąs z tą budleją. oj oj
Acha, będę uważać. Jak rozpoznam, że to sadziec to zachowam.
Ten niższy to mam może 2 pędy. Jeszcze jest mniej rozkwitnięty, to zdjęć mu nie robiłam.
\Oj, te bajki to już chyba do lamusa odeszły. Odkąd mam tą działkę kilkanaście lat. ?To cały czas je widzę, cały czas latają i chodzą po mojej działce. I tylko jedno dziecko przybyło w naszej rodzinie
Dziękuję . Lubię różne rośliny.
Nie wiem czy sienie boję gęstych nasadzeni. Luźno na początku było. A mi ciągle podobały się nowe rośliny. I twarz na niektórych rabatach jest ciasno.
Muszę na wiosnę teraz rozluźnić. Dobrze, że mam gdzie przesadzać Te ślimory to zmora wielu ogrodników. moja też
Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Pozdrawiam
Pięknie z góry wygląda Twój ogród. Te rabaty po środku robią ciekawy efekt.
Sadziec kiedyś chodził mi po głowie ale ponoć szybko brzydnie i zrezygnowałam. Teraz znowu mnie prześladuje bo nawet w mojej szkółce jest już dostępny.
Bocianowy spektakl - fajna sprawa
No troszkę na niktórych rabatach zrobiło się tłoczno.
Może jak będę już na chodzie to na jesieni coś przesadzę a resztę na wiosnę
Dziękuje i pozdrawiam serdecznie
Dzięki Aniu
Mam chęć jedną rabatę na środku powiększyć. Ale zobaczymy, daję sobie czas do wiosny.
Zresztą teraz i tak nic z takich prac nie zrobię.
Ale główka pracuje
Hmm nie pamiętam, czy w ubiegłym roku sadziec szybko zbrzydł. Aż będę im się przyglądać
Cieszę sie, że bociany w moich kadrach się spodobały
Czarny bez przesadzany wiosną. mocno odchorował. ale żyje i kwitnie
Hortensje z daleka widoczne pysznią się bielą i już różami. Liliowce jeszcze się nie podają . Tu i ówdzie jeszcze ładnie kwitną. Lilie dostojne, piękne damy cieszą nas i kwitnieniem i cudnym zapachem.
A jeszcze floksy, dalie, jeżówki i mnóstwo innych kolorowych pięknych roślin i kwiatów.