A w tym kotle rośnie jakieś drzewko??
Piszesz,że będą tam bukiety warzywne..
Jak rośliny urosną te o których piszesz (przy słupkach drewnianych wzdłuż drutów) i w kotle warzywne kompozycje to on się wpisze świetnie.
To tylko teraz jest wrażenie,że on nie pasuje.Tak jest najczęściej w trakcie realizacji ,że wydaje się ,że dziwnie,że coś nie tak,by na koniec efekt okazał się pożądany. I w sumie z moich doświadczeń wnętrzarskich stwierdzam, że istnieje zależność,że im bardziej nieciekawie jest w trakcie tworzenia tym lepszy efekt finalny.(no pod warunkiem ,że dąży się do zrealizowania określonego zamysłu ,ale wiadomo,że Ty wizję masz przemyślaną )
Bardzo podoba mi się pomysł tej ścieżki, daje poczucie ładu i uporządkowania. Razem z lekkością nasadzeń już widzę oczami wyobraźni ten widok. Ogród Vity jest bardzo inspirujący - trzeba ją rzeczywiście zdopingować by uchyliła rąbka swego królestwa.
pozdrawiam
Masz jakąś inną odmianę niż ja bo ma wąskie liście a moja ma szersze.
Moje chyba były o wiele gęstsze i kwitły coraz gorzej - to jest sygnał do przesadzania. Ja bym Twoich nie przesadzała jeszcze.
Dosypałabym ziemi na wierzch no i nawozić już trzeba. Moje już na zewnątrz choć idą chłodne dni to może schowam.