Niestety smakowaly I natychmiast sie usadowily w postaci zwiekszonej powierzchni erotycznej na brzuchu
Toz to najprawdziwsza prawda
Nie wierz plotkom, to zli ludzie je rozsiewaja, zazdrosni A bocki zbieraja sily, dluga droga przed nimi
No ba Poza tym moje futro lysieje, to chyba czuje wiosne Tylko tak moze ja czuc
E tam, ja tam wierze w moje futro i rodzine
O tototototo
Bedzie dobrze Szykuja sie powoli, za dwa tydzien zbiorka, za dwa maja wyleciec, ale wiadomo, cala rodzina musi sie zebrac, wiec trzeba poprawke wziac na spoznialskich
O kurczaki, siem zarumienilam jak pensjonarka ... Caly watek???? Notatki??? O mamo moja,... Dziekuje za te komplementy, bardzo mi milo, rozsiadz sie wygodnie, kawka, herbatka, soczek, a moze drinka? Pogadajmy o trafkach Zaprawszam zawsze, furtka otwarta, psow nie ma, jest kot. Obronny Broni sie przed glaskaniem
Aneta, pamietasz co nam wyszlo z tego zaklinania wiosny w zeszlym roku? Do kwietnia byla, wiec teraz wole nie ryzykowac
Joasiu, jak sobie radzilas w tym tygodniu z jazda samochodem??? U mnie na wsi masakra teksanska pila mechaniczna, miejscami zaspy na wysokosc pierwszego pietra Ciezko bylo sie samochodami minac
Ale idzie ku lepszemu
Bogda, a gdzie tam wiosna, u mnie srodek zimy i snieg po kolana Ale w koncu jest zima Fajnie, ze zajrzalas