Sylwia, przepraszam Cię skarbie
naprawdę wczoraj wsiąkław Twój ogród i co chwile patrzyłamna swój watek czy ktos cos zaproponował.
Super pomysł ten co proponujesz i w takim razie zmieści mi sie jeszcze jedna po tej stronie.
Po drugiej stronie - lewa patrząc w strone ogrodzenia - na razie nie ma co liczyc (mówie o tym roku) bo obecnie leży tam ogromna góra piachu na ten mur nasz nieszczesny.
Na wiosne ostro ruszamy bo materiał jest
A teraz TARAM!!!
I ja mam swoją wisnię !!!! Jest piekna, i już sie zakochałam a pomysł Sylwii coraz bardziej mi sie podoba! To jeszcze w związku z tym powiedz w jakiej odległości od ogrodzenia ja wsadzić.
Szkoda, że nie miałam więcej kasy bo wisnie jeszcze były ale portfel pusty ...
Pani w szkółce powiedział aby jej korone okręcic żeby nie przemarzła zimą - nawet wspomniała o kapturkach,które poleca Danusia

Jest wysoka i taka, jaka chciałam !
Oto bukszpany, po które przede wszystkim pojechałam
6 sztuk - jeden na pewno pójdzie na stożek, reszta kule.
Ale to formowanie to dopiero na wiosnę, tak?
Mam je w workach jutowych, nie wiem czy będę mieć tyle donic dużych bo chce je w tych donicach zadołowac na zimę.
I co, przykryć też kapturkiem?
A teraz coś, czego sie nie spodziewałam dostać
przepiekne cisy!!1 Normalnie zakochałam się od pierwszego wejrzenia i musiały byc moje.
Są dużo wyzsze od bukszapnów.
Nie wiem czy też można tak zadołować w donicy jak bukszpany?
Jesli nie to będę musiała znaleźć dla nich docelowe miejsce - nawet cos mi świta, ale poczekam co wy na to.
Aaaa, ale sie pozytywnie naładowałam w tej szkółce.
Dużo więcej towaru niz tu blizej mnie, chociaż 60 km trzeba było jechac.
Pani powiedziała, że moge dzwonic jesli mnie cos interesuje a ona mi tego samego dnia da odp czy będzie dostępne - to tak a propo wiosennych zakupów żurawek się podpytałam...