Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

nyna76 17:32, 08 cze 2021

Wakacyjny awatarek - super
Wiaan 19:57, 08 cze 2021

Jak miło Cię widzieć bez okularów może się kiedyś odważę z fotką
Nie uwierzysz, ale myślałam dlaczego nie zmieniasz avatarka na letni, a tu proszę
ElzbietaFranka 14:27, 09 cze 2021

Myślę sobie jakąś nową dama przybyła na ogrodowisku czytam a to Milunia. Dopiero zaskoczyłam jak weszłam na twój wątek.
Robisz figle.

Stipy coś tam się wysialo, ale to pojedyncze sztuki. Przycielam jesienią durna bo się sklejały zamiast wyczesać a potem przyciąć.
Kawa 13:13, 10 cze 2021

oj Mirelllll
cudnie masz

basenik hmmm suuupppeerr

a psia mordka do kochania
Ewa777 13:19, 10 cze 2021

Masz super szkółki, skoro takie wypasione roślinki dostałaś Jestem ciekawa nasadzeń. Ja bardzo lubię sadzić

Basen - marzenie
MiluniaB 13:51, 10 cze 2021

Ania, Aneta pogoda zmobilizowała mnie do zmiany avatarka na letni Zawsze aktualnie do sezonu

Ela z tych siewek będziesz miała ładne kępki. Czasami zdążyło mi się przyciąć stipę pod koniec lata, bo leżała. Zawsze ładnie odbiła.

Kamila dziękuję Psiaki kochane. Szukają cienia i chłodu - leżakują pod rh i hortensjami

Ewa szkółki i ogrodnicze w okolicy faktycznie mam super - pełen asortyment Co do sadzenia to ciężko mi to idzie. Wczoraj donice betonowe obsadziłam - reszta czeka
oliwka 14:06, 10 cze 2021

Milunia, basen boski, ale za nic bym nie wskoczyła wg mnie woda też jest za zimna Na szczęście dzieciom nic nie przeszkadza. Zazdroszczę pozytywnie. Przez chwilę miałam basen na balkonie, ale teraz po napełnieniu wylądowałabym z nim chyba sąsiadom w kuchni pod nami
Milka 06:30, 11 cze 2021

MiluniaB napisał(a)
Leniwa niedziela - sezon basenowy otwarty

Teraz tylko wskoczyć i się pluskać
Fajny letni avatarek
Idę dalej oglądać
Milka 06:32, 11 cze 2021

MiluniaB napisał(a)
Dzisiejsze zakupy również uważam za udane. Cześć roślin do obsadzenia donic, a część na rabaty

Bardzo udane psiak wyszedł modelowo
A co z tą magnolią, szukam i szukam.
Milka 06:36, 11 cze 2021

MiluniaB napisał(a)
Mirka Mireczko tak to ta rabata, a raczej rabatka, bo duża nie jest. Nadal niedokończona, bo czekam na zamówione trawy i zrębki. Nie będę Cię przekonywać do rh, bo sama nie jestem do nich przekonana. Tak jak wcześniej pisałam to moje czwarte podejście do tych krzewów. Zobaczymy jak będą rosły, bo miejscówkę mają fajną od północy. Oby ładnie rosły, a nie wegetowały
Mąż bardzo lubi rh i koniecznie je chciał w naszym ogrodzie

Zdjęcie całej rabatki

Za 2 lata trzeba będzie wykopywać, jest ślicznie, jak w całym ogrodzie, ale będzie im ciasno.
Kolejne zakupy kwietne, też udane. Widać konsekwencję i preferencje, bardzo, bardzo fajnie