Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

KasiaBawaria 08:06, 11 cze 2021

MiluniaB napisał(a)
Leniwa niedziela - sezon basenowy otwarty

Zazdroszcze pozytywnie u mnie teren wszedzie krzywy i nie ma niestety miejsca na basen poplywam myslami u ciebie moj pies by sie z takiego basenu ucieszyl
MiluniaB 09:59, 11 cze 2021

Oliwka to prawda - dzieci z wody mają radość zawsze Byłam u Ciebie, bardzo ciekawy wątek, ale muszę wygospodarować na niego więcej czasu. W każdym razie będę do Ciebie zaglądała

Irenka myślę, że magnolia z niewiadomych przyczyn padła, bo nie ma żadnego listka - to chyba nie jest normalne? Na razie nie wykopałam. Poczekam do wiosny, w niczym nie przeszkadza, ale raczej nie odbije. Trudno - kupię inną ładniejszą

Jeżeli chodzi o rh to odpukać chyba im u nas w nowym ogrodzie pasuje. Irenko one wypuściły tak długi przyrosty, że jestem w szoku. Wyczyściłam tak jak radziłaś. Przypadkiem ułamałam trzy gałązki, ale na taką ilość to i tak kropla w morzu. Na razie tylko na niektórych widzę małe pąki, ale na to chyba jeszcze czas. W każdym razie przyrastają mega. Z przesadzeniem będzie ciężko, bo nie ma miejsca. Zobaczymy dwa lata to jeszcze trochę czasu - na razie niech się dobrze zakorzenią i zdrowo rosną

KasiaBawaria planowaliśmy ogród z uwzględnieniem od razu basenu. Na zagospodarowanym ogrodzie trochę trudno taki basen umieścić, ale wszystko jest do ogarnięcia Nasze psy nie mają na szczęście parcia na kąpiele w basenie - czasami wodę popiją i to wszystko
MiluniaB 10:18, 11 cze 2021

Pierwsza róża - Sumner Song

MiluniaB 10:18, 11 cze 2021

Zachwycona jestem delikatnością tego irysa

Wiaan 10:29, 11 cze 2021

MiluniaB napisał(a)
Zachwycona jestem delikatnością tego irysa

Oooo piękność
ElzbietaFranka 10:58, 11 cze 2021

Irysek cudowny szkoda, że jeden dzień z hakiem tylko jeden kwiat kwitnie.
Też się przyglądam swoim każdy kolor to wyrafinowany wzór kolorów, kształtu.
Wydawałoby się że nie do powtórzenia a jednak taki sam różni się tylko kolorem. Krzyżówki robią swoje.
Anda 11:27, 11 cze 2021

Summer Song niezawodna

Irys cudniasty, bardzo mi się podoba. Jaka to odmiana?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Martka 11:30, 11 cze 2021

Miluniu, Summer Song i irys, dwie piękności... Brawo!
alis 21:00, 11 cze 2021

MiluniaB napisał(a)
Najpiękniejszy kwiatuszek w moim ogrodzie

Mirelko, cały ogród prześliczny i bardzo przemyślany, ale ta fota bije na głowę wszystkie inne zdjęcia

Pozdrawiam cieplutko
SlonecznyOgrod 22:09, 11 cze 2021

No piękny ten irys, róża zresztą też