Oliwka to prawda - dzieci z wody mają radość zawsze

Byłam u Ciebie, bardzo ciekawy wątek, ale muszę wygospodarować na niego więcej czasu. W każdym razie będę do Ciebie zaglądała
Irenka myślę, że magnolia z niewiadomych przyczyn padła, bo nie ma żadnego listka - to chyba nie jest normalne? Na razie nie wykopałam. Poczekam do wiosny, w niczym nie przeszkadza, ale raczej nie odbije. Trudno - kupię inną ładniejszą
Jeżeli chodzi o rh to odpukać chyba im u nas w nowym ogrodzie pasuje. Irenko one wypuściły tak długi przyrosty, że jestem w szoku. Wyczyściłam tak jak radziłaś. Przypadkiem ułamałam trzy gałązki, ale na taką ilość to i tak kropla w morzu. Na razie tylko na niektórych widzę małe pąki, ale na to chyba jeszcze czas. W każdym razie przyrastają mega. Z przesadzeniem będzie ciężko, bo nie ma miejsca. Zobaczymy dwa lata to jeszcze trochę czasu - na razie niech się dobrze zakorzenią i zdrowo rosną
KasiaBawaria planowaliśmy ogród z uwzględnieniem od razu basenu. Na zagospodarowanym ogrodzie trochę trudno taki basen umieścić, ale wszystko jest do ogarnięcia

Nasze psy nie mają na szczęście parcia na kąpiele w basenie - czasami wodę popiją i to wszystko