Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Roocika 21:08, 06 cze 2021

Ja to już nie wchodzę do zimnej wody, za stara jestem, te czasy, kiedy siedziało się w zimnej wodzie minęły już daaaawnoo temu także rozumiem, że podgrzew musi być
Sadzenia też nie lubię, wolę pielić
Agatorek 22:19, 06 cze 2021

Wiaan napisał(a)
Taki basen to marzenie zazdroszczę

Ja tez zazdroszczę . U mnie musiałabym postawić go za ogrodzeniem albo na tarasie, bo bym psów na pewno nie upilnowała .
Martka 07:44, 07 cze 2021

Ciepła woda w basenie plus widok na wodę w oddali - świetnie skomponowane przyjemności
MiluniaB 09:48, 07 cze 2021

Judith oj ciężko przychodzi to sadzenie. Długo rośliny stoją w doniczkach i czekają, aż mi się zachce sadzić Tak, tak woda cieplejsza niż w naszym morzu, ale ja i tak jeszcze czekam na wyższą temperaturę - jestem ciepłolubna

Aneta dokończysz rabaty i architekturę ogrodową to zapewne pomyślisz o większym basenie

Asia u mnie już też minął ten czas na harce w zimnej wodzie Myślałam, że jestem ewenementem ogrodowym na forum co do sadzenia, a okazuje się, że jest więcej takich osób
antracyt 10:03, 07 cze 2021

Super sprawa z tym basenem Może za jakiś czas się podobnego doczekam. Pewnie bardziej za dłuższy niż krótszy, ale nadzieja jest
BASIA8 10:39, 07 cze 2021

Wiaan napisał(a)
Taki basen to marzenie zazdroszczę

Oj marzenie Ja też zazdroszczęale tak mega pozytywnie
beamilusia 17:11, 07 cze 2021

Witaj Mirello. Przepieknie kwitły tulipany, różaneczniki, a teraz czosnki zachwycają. Zakupy bardzo ciekawe. Ogród Twój wygląda na skończony i dopieszczony. Ciekawa jestem, gdzie posadzisz te piękne irysy i inne zakupy roślinne. Pozdrawiam serdecznie .
ElzbietaFranka 10:29, 08 cze 2021

Mirela pięknie oj wskoczyła bym do tej wody. Teraz upałek to chętnie człowiek ochłody szuka, niech tak będzie, ale susza już jest.
Zakupki bardzo ładne. U mnie w tym roku stipy nie za bardzo padły częściowo. Trzeba odmłodzić stopę.
Najlepsze psiaki takie ze schroniska. Ja nie mam żadnego, ale wychowałam się że psami, kotami i trochę tęsknię losctak sprawił, że nie mogę.

Pozdrawiam
frezja 10:40, 08 cze 2021

MiluniaB napisał(a)
Leniwa niedziela - sezon basenowy otwarty

No kochana...pozazdrościć
MiluniaB 16:24, 08 cze 2021

Zuzanna, Basia, Ewa trochę pracy było z wyczyszczeniem basenu po zimie, ale już jest czyściutki z ciepłą wodą Koniecznie musi być zadaszenie.

Beata dziękuję Beatko za odwiedziny i wpis Sporo tulipanów zdobiło ogród, rh też fajnie, a czosnki cały czas zachwycają. Tak właśnie chciałam - zawsze coś musi się dziać w ogrodzie. Białe iryski będą posadzone przy największym bukszpanie, żeby po przekwitnięciu zdobić jako trawa Stipa idzie na różankę do uzupełnienia pustych miejsc, reszta do donic

Ela stipa czasami bywa kapryśna. U mnie ładnie odbiła i rośnie. Elu, a siewki stip nie masz? Nie wysiała się jesienią? Stipa nie lubi dzielenia.