Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

MiluniaB 14:22, 01 wrz 2020

Macie już wrzosy? Uwielbiam te dwukolorowe

andziurex 18:21, 01 wrz 2020

Ja wczoraj kupiłam dwa różowe pączkowe do doniczek przed domem. W Lidlu były akurat przecenione. Sadzone w gruncie u mnie niestety nie przetrwały. Usychały i wypadały sukcesywnie i teraz kupuję tylko do doniczek.
andzia458 21:38, 01 wrz 2020

O, moje ulubione.
Magleska 22:10, 01 wrz 2020

mam narazie 3 sztuki
Jagodaa 22:15, 01 wrz 2020

Ja nie kupuję. Miałam kilka podejsc z sadzeniem do gruntu i jakoś nie mam ręki do nich. A aktualnie mi nie pasują da rabat. Donic nie robię ostatnio, a w tym roku dały mi popalić rozplenice w przechowalni, wkurza mnie podlewanie i śmieci z płatków itp.
Makao_J 22:48, 01 wrz 2020

AngelikaX napisał(a)
O dyskusja odkurzaczowa to wtrace swoje trzy grosze

Mam, używam, jestem zadowolona, nie wyobrażam sobie już bez niego pracy w ogrodzie

Ważne aby miał regulację mocy (pomocne przy odkurzaniu w korze) rozdrabniacz, aby w worku więcej się zmieściło i duże koła aby nie grzenzł (matko jak to się pisze ) Faktycznie potwierdzam droższy nie znaczy lepszy... eM do pracy kupił za ponad 500zł spalinowy - pożyczyłam raz i porażka.. wróciłam do swojego elektrycznego który kosztował 150zł a dużo lepiej się sprawuje

I jaki jest Twój? Gdzie kupiłaś?
adewzuol 08:39, 02 wrz 2020

Witaj Mirella,
takie faux pas popełniłam, wpadłam, coś napisałam i nawet się nie przywitałam. Dziękuję za odwiedziny u mnie.
Na Ogrodowisku bywam dość często, ale rzadko zaznaczam swoją obecność, nadto to muszę się przyznać, że często czytam tylko pismo obrazkowe.
Twój nowy ogród podziwiam, zaplanowany, dojrzały i konsekwentny. Basenu zazdroszę, będziecie budować nad nim zadaszenie? Ja zdecydowanie kokoszka, której wszystko się podoba.
Życzę powodzenia
Wiolka5_7 09:15, 02 wrz 2020

Wrzosy śliczne ja w tym roku nie kupuję, trawy mam w donicach
AngelikaX 11:06, 02 wrz 2020

Makao_J napisał(a)

I jaki jest Twój? Gdzie kupiłaś?

Mam z firmy NAC model vbe300ash (kupowałam na allegro) ale szczerze to nie wiem czy znajdziesz gdzieś akurat ten model, bo mam go już dobre 5 lat i nie raz była na moim wątku dyskusja - dziewczyny pisały że niedostępny kiedyś.
Używam bardzo często - praktycznie cały sezon ogrodowy nie tylko przy liściach czy cięciu, ale też ogólnie aby oczyścić rabaty wokół domu z przeróżnych "śmieci". Przydaje się i nie wiem jak radziłam sobie wcześniej
AngelikaX 11:08, 02 wrz 2020

MiluniaB napisał(a)
Macie już wrzosy? Uwielbiam te dwukolorowe

Ja od zeszłego tygodnia mam wymienione na froncie domu w donicach - 15szt ale tu lubuje się we wrzoścach - mają dzwoneczki pełniejsze, jakby nadmuchane i dają wyrażniejszą plamę koloru - zostawiam je do lutego Jeszcze na taras musze dokupić jak surfinie zbrzydną