Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Roocika 19:27, 05 sty 2021

Milunia, Tobie również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Pozdrawiam serdecznie
MiluniaB 21:31, 05 sty 2021

Asia dziękuję za życzenia i za odwiedziny
Mysza 22:15, 05 sty 2021

Mirelko czytałam u Sabinki, że planujesz jakąś magnolię??
Mi bardzo podoba się Genia albo Elizabeth.
Gdzie chcesz posadzić??

Mogłabyś przesłać na priv., albo zadzwoń jakoś gdzie kupowałaś donice, te szare. Szukam czegoś takiego.
Mysza 22:18, 05 sty 2021

O...jaki energetyczny avatarek))))))
Buziaki.
MiluniaB 22:34, 05 sty 2021

Gosia hej Tak myślę, żeby magnolie posadzić, ale ostatecznie decyzji jeszcze nie podjęłam. Jeżeli się zdecyduję to Genie, albo Sunsation.
Wydaje mi się, że Sunsation jest ciekawsza od Elizabeth - przynajmniej moja była piękna dlatego zastanawiam się czy jej nie powtórzyć

Donice kupowałam w Obi kilka lat temu. Teraz już tej serii nie ma, ale w centrach ogrodniczych i marketach z działami ogrodniczymi jest duży wybór podobnych donic. Nic tylko wybierać

Hi hi avatarek no na chwilę zmieniłam
Mysza 23:02, 05 sty 2021

Ok. Szkoda, że już nie ma. Coś znajdę
A wiesz...tak sobie przejrzałam wątek i pomyślałam, że ja, ale wiesz to ja wsadziłabym jakieś drzewko na rabacie przy tarasie, w rozplenicach:0 Ja to wiadomo, że brzozę Doorenbos lub inną. Byłoby trochę cienia na tarasie A jaka to jest strona świata?
Wiem, nie bardzo chcesz drzewko i pewnie posypią się gromy, że tam za mało miejsca, ale tak sobie tylko pomyślałam hi hi hi.
Agatorek 23:08, 05 sty 2021

MiluniaB napisał(a)
Agnieszka z mojego doświadczenia to wiosenne przymrozki są bardziej szkodliwe dla hortensji ogrodowych niż zima. Spokojna o hortki jestem dopiero po weekendzie majowym

Moje psy latem standardowo szukają schronienia i chłodu pod hortensjami

Ale super zdjęcie
sylwia_slomc... 00:10, 06 sty 2021

MiluniaB napisał(a)
Gosia hej Tak myślę, żeby magnolie posadzić, ale ostatecznie decyzji jeszcze nie podjęłam. Jeżeli się zdecyduję to Genie, albo Sunsation.
Wydaje mi się, że Sunsation jest ciekawsza od Elizabeth - przynajmniej moja była piękna dlatego zastanawiam się czy jej nie powtórzyć

Donice kupowałam w Obi kilka lat temu. Teraz już tej serii nie ma, ale w centrach ogrodniczych i marketach z działami ogrodniczymi jest duży wybór podobnych donic. Nic tylko wybierać

Hi hi avatarek no na chwilę zmieniłam

Sunsation mam dwa sezony, w ubiegłym pierwsze dwa kwiatuszki były, zapach cudowny owoców tropikalnych, ale kwiatuszki krótko trzymała. Jakie masz doświadczenia w tej kwestii z nią? Mnie się podoba niesamowicie ona tylko żeby dłużej kwitła...
MiluniaB 13:05, 06 sty 2021

Gosia wiem jak lubisz brzozy, wszędzie byś je sadziła hi hi Mi też się podobają, ale najchętniej bym zrobiła rabatę z brzozami na którą w tym ogrodzie nie ma miejsca. Może kiedyś trawniczek mini zaadoptuję na drzewa, albo na trawniku coś wykombinuję

Agnieszka Dako w hortensjach zawsze wychodzi świetnie na zdjęciach

Sylwia ja mam z nią pozytywne doświadczenia. Kwitła ładnie, obficie, nie nic krócej niż inne magnolie. Liśćmi też nie straszyła po przekwitnięciu
Roocika 13:06, 06 sty 2021

Brzozy w trawniku Fajnie w małym ogródku, hamak na stelażu i już