Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Enya73 22:35, 11 gru 2012

M już jest przyzwyczajony Teraz dopiero będzie jazda, bo zabrałam się za czytanie " Pięćdziesiąt twarzy Greya"
Domi 22:36, 11 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

Domi, kojarzysz reklamę Heineken' a : scena z dziewczynami i ich okrzykiem na widok ogromnej garderoby pełnej butów? czy ciuchów? Generalnie piwa nie cierpię, ale tę reklamę zapamiętałam.
To ja też tak krzyknęłam głośno, jak zobaczyłam zdjęcia świąteczne Twojego ogrodu Wow!!!!! Cudo!!!!

Czekam na więcej

Anito krzyczałyśmy razem

Dzięki Marzenko.Wpadłam w jakiś lampkoholizm: chciałabym więcej i więcej. Niestety (lub na szczęście) prądu więcej niet w ogrodzie i muszę pozostać z taką iluminacją, jaką mam. Może to i dobrze, bo z Księżyca byłoby widać mój ogród...
Domi 22:37, 11 gru 2012

agniecha973 napisał(a)

Strasznie mi się tu proporcje podobają. Na żywo musi to robić jeszcze lepsze wrażenie.
Roluję tą myszką tak góra - dół, góra - dół i myślę co mi to przypomina. I już wiem! Coś smacznego!

Ktoś tu zgłodniał...
Loosiuu 23:26, 11 gru 2012

Ale tam cuuudnie!

Dziękuję za nakierowanie, nie przypuszczałem, że to może być aż taka plenna roślina. Chyba się jednak zastanowię zan molinią Szybko się ona rozrasta? Ile rosną już twoje??
Urszulla 23:38, 11 gru 2012

Pięknie już teraz A ten oświetlony przed tarasem to???......proszę o wyjaśnienie bo na nocnych zdjęciach nie widać igieł..... sama się zastanawiam co tak blisko tarasu posadzić żeby nie zasłaniało widoków na ogród a zimą mogło służyć za choinkę.
Domi 07:20, 12 gru 2012

Łoosiuu napisał(a)
Ale tam cuuudnie!

Dziękuję za nakierowanie, nie przypuszczałem, że to może być aż taka plenna roślina. Chyba się jednak zastanowię zan molinią Szybko się ona rozrasta? Ile rosną już twoje??

2 lata. Po takim czasie zrobiły się ładne kępy.
Domi 07:20, 12 gru 2012

Urszullo, koło tarasu mam świerka Hoopsii. W tym roku był pierwszy raz cięty i tak już będzie co sezon. Zależało nam na zakupie od razu dużego drzewka, zeby nie czekać latami na efekt. Chcieliśmy coś karłowatego, co nie urośnie na 30 m i zdominuje ogród, ale ceny dużych karłowatych odmian były kosmiczne. Ponadto te "duże" okazy ledwo wystawały z tego naszego zagłębienia w tarasie. No i padło na "Hoopsii"...
Milka 07:34, 12 gru 2012

Iluminacje świateczne bardzo piękne
baraga1904 07:36, 12 gru 2012

....pięknie Dominiko... ale czuję że to jeszcze nie koniec... mam rację?
Domi 09:00, 12 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Iluminacje świateczne bardzo piękne

Dziękuję Irenko za dobre słowo z ranaU mnie znów sypie śnieg...