Przepiękny ogród już sobie robię plany będę zrzynać jak pozwolisz bo mój do przeróbki cały.Pozdrawiam serdecznie i jestem zachwycona.Co byśmy robili w ogrodowisku żeby nie zdjęcia z takich ogrodów
Mam jeszcze dużo mniejszego srebrnego świerka odmiany 'Glauca Globosa'- on rośnie max. do 5 m. Wszystko zależy od tego jaką docelową wielkość potrzebujesz. Ta Glauca u nas zginęła w miejscu, gdzie jest teraz Hoopsii- wystawal 1 metr ponad taras, więc wyglądało to słabo od strony okien tarasowych.
Przepiękny ogród już sobie robię plany będę zrzynać jak pozwolisz bo mój do przeróbki cały.Pozdrawiam serdecznie i jestem zachwycona.Co byśmy robili w ogrodowisku żeby nie zdjęcia z takich ogrodów
Dziękuję Halino za odwiedziny i przemiły wpis. I jak tu zaprzestać robienia fotek???
A mój młodszy skubaniec przestał spać w dzień około 6-8 miesiąca życia. Ale za to długo rano odsypiał.
I powiem Ci, że będę szczęśliwa jak to się tak u mnie skończy, bo nie lubię usypiania.
Z moim starszym synkiem też zakończyliśmy koszmar usypiania w dzień - była godzina usypiania, 20 minut snu i 2 godziny humorów po. Za to noc przesypiał bez problemów. Do tej pory tak ma, że nie umie spać w dzień - po mamusi
Dekoracje tak jak się spodziewałam Tendencyjnie, tradycyjnie, jak zawsze u Ciebie piękne
Domi - u Ciebie jak zwykle pięknie, nastrojowo i klimatycznie! Ja też nie mogę się doczekać wieszania światełek - chyba w weekend to zrobimy
Pozdrawiam gorąco w ten mroźny dzień !