Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

gierczusia 22:11, 06 sie 2013

Domi napisał(a)

Odwzajemniam buzianie i dziękuję za wierne zaglądanie do mojego wątku...

.. Twój ogród jest piękny i zawsze wola do mnie " zaglądnij do mnie , zaglądnij "... Nie słychać tego .... Liczę na to ,że koedyś uda nam się spotkać na żywo .. Wiem ,że jesteś teraz objuczona masą obowiązków... Ale to kiedyś minie.. Iiiiiii . ....
TAMARISW_73 09:48, 07 sie 2013

Witaj ,

bardzo Ci dziekuję za odpowiedź - szybko działasz.
Postaram się zrobić kilka zdjęć moich poczynań w ogrodzie - działam sama- podpatrując Ogrodowisko i słuchając bezcennych rad Danusi.
U Ciebie widać fachową rękę no i oczywiście Twoją pasję i pracowitość.
Chylę czoła kochana......

Pozdrówka
GabiK 09:51, 07 sie 2013

Domi, ja nie piszę, bo słów brak. Ale niezmiennie kocham Twój ogród - i te zdjęcia. Magiczna mieszanka.
Domi 23:16, 10 sie 2013

gierczusia napisał(a)

.. Twój ogród jest piękny i zawsze wola do mnie " zaglądnij do mnie , zaglądnij "... Nie słychać tego .... Liczę na to ,że koedyś uda nam się spotkać na żywo .. Wiem ,że jesteś teraz objuczona masą obowiązków... Ale to kiedyś minie.. Iiiiiii . ....

A wiesz, że mój ogród woła do mnie to samo? To taki jego standardowy tekst... Z tymi spotkaniami faktycznie mam problem, ale to problem tymczasowy...
Domi 23:17, 10 sie 2013

Bukla napisał(a)
Dzięki Domi za opinię

Nie ma za co
Domi 23:25, 10 sie 2013

TAMARISW_73 napisał(a)
Witaj ,

bardzo Ci dziekuję za odpowiedź - szybko działasz.
Postaram się zrobić kilka zdjęć moich poczynań w ogrodzie - działam sama- podpatrując Ogrodowisko i słuchając bezcennych rad Danusi.
U Ciebie widać fachową rękę no i oczywiście Twoją pasję i pracowitość.
Chylę czoła kochana......

Pozdrówka

Zrób fotki koniecznie Może dasz się namówić na założenie swojego własnego wątku? Ściskam mocno!
Mala_Mi 10:36, 11 sie 2013

Czytam u Madżenki, że mogę zostać przyszywaną siostrą...... wiec znów jestem... ktoś mnie chce ... jupi, jupi..... a tak na poważnie prawdziwej siostry nie posiadam , tylko mam braci....
Tylko co Ci po takiej bałaganiarze.... Twój ogród mnie onieśmiela... jest perfekcyjny jak Danusi..... a ja ta bałaganiara jestem...
I cebulowe kfiotki masz boskie..
Oj cały twój ogród boski... śledzę go co jakiś czas... ale jak pokazałaś niedoskonałości to się wyniosłam na kilka miesięcy bo sie zdołowałam U mnie jedna niedoskonałość...
Ale już sie pozbierałam......
Jesteś perfekcjonistką..przez duże P. Masz śliczny ogród.. marzenie .... ale to już pisałam nie jeden raz..
Uciekam przestawić podlewanie...
Madzenka 11:40, 11 sie 2013

Domi napisał(a)

Marzenko, startuj w konkursie donicowym. Z Twoją kolekcją donic wymiatasz! Co tam moje marne 3 szt....

Nie ilość ale jakość się liczy 3 ale jakie!!!!
Lecę czytać dalej
Madzenka 11:43, 11 sie 2013

Muszę się wpisać jeszcze raz bo mi chyba znów powiadomienia znikają....
gierczusia 19:10, 14 sie 2013

Domi napisał(a)

.. Z tymi spotkaniami faktycznie mam problem, ale to problem tymczasowy...

Ja mam taką nadzieję ... Sama doszłam do takiego momentu w życiu , kiedy już troszku mogem zająć się sobą .. I szepczącym ogrodem

Witam po przerwie ... U Ciebie przynajmniej ni ma za dużo nadrabiania ...

Buziam