Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 21:26, 21 sie 2013

asc napisał(a)
Czytam u Madżenki, że mogę zostać przyszywaną siostrą...... wiec znów jestem... ktoś mnie chce ... jupi, jupi..... a tak na poważnie prawdziwej siostry nie posiadam , tylko mam braci....
Tylko co Ci po takiej bałaganiarze.... Twój ogród mnie onieśmiela... jest perfekcyjny jak Danusi..... a ja ta bałaganiara jestem...
I cebulowe kfiotki masz boskie..
Oj cały twój ogród boski... śledzę go co jakiś czas... ale jak pokazałaś niedoskonałości to się wyniosłam na kilka miesięcy bo sie zdołowałam U mnie jedna niedoskonałość...
Ale już sie pozbierałam......
Jesteś perfekcjonistką..przez duże P. Masz śliczny ogród.. marzenie .... ale to już pisałam nie jeden raz..
Uciekam przestawić podlewanie...

Nie musimy być bliźniaczkami, możemy być wyrodnymi siostrami I proszę mnie tu nie wyzywać od p. przez duże "P" chociaż należy mi się. Chciałam właśnie wstawić zdjęcia na konkurs donicowy i zobaczyłam, że na jednej fotce znalazło się porzucone przez Córcię sitko i....jutro powtórka już bez "mistrzów drugiego planu", a powinnam to olać...
Domi 21:31, 21 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Ja mam taką nadzieję ... Sama doszłam do takiego momentu w życiu , kiedy już troszku mogem zająć się sobą .. I szepczącym ogrodem

Witam po przerwie ... U Ciebie przynajmniej ni ma za dużo nadrabiania ...

Buziam

Celowo tak mało piszę, żebyście byli na bieżąco Zazdraszczam zajmowania się swoimi sprawami.
Domi 21:35, 21 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Nie ilość ale jakość się liczy 3 ale jakie!!!!
Lecę czytać dalej

Marzeno, przypominam o wstawieniu zdjęć konkursowych
Sebek 22:12, 21 sie 2013

No tak.....Przecież sitko w tle toż to zbrodnia zasługująca na ostatnie miejsce Jesteś Perfekcjonistką przez takie wielkie P jak stąd do Los Angeles
gierczusia 22:49, 21 sie 2013

Haha ... Kolejna perfekcjonistka .... Buziaki .... A co do czasu , który można poświęcić sobie.. Dziś byłam z synem w zoo... Wiesz co ??... Już marudził... Zbliża się ten moment , kiedy już nie będzie chciał mnie widzieć ... A jak z nim chciałam iść do nowej szkoły na rozpoczęcie , no wiesz ,żeby mu smutno nie było... to mi powiedział " no coś ty mamo !!".... Tak więc trzeba cieszyć sie chwilą

A z tym sitkiem to sie ubawiłam ... Buziaki
agniecha973 00:33, 22 sie 2013

No to chociaż tu wstaw to z sitkiem, co? Pozdrówka. Żyłujesz nam tych zdjęć pani P.
Madzenka 06:34, 22 sie 2013

agniecha973 napisał(a)
No to chociaż tu wstaw to z sitkiem, co? Pozdrówka. Żyłujesz nam tych zdjęć pani P.

Popieram
ane3ka 10:24, 22 sie 2013

Domi napisał(a)
[img

Marzy mi się taka leśna ściana jak u Ciebie. Tym czasem u nas pustka, szczególnie teraz, jak jest po żniwach...
Pięknie, pięknie... Perfekcyjnie!
popcorn 11:05, 22 sie 2013

bosko, jak zwykle mmm
Domi 13:31, 22 sie 2013

Już założyłam wątek konkursowy Bez sitka...