Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenia

Spełnione marzenia

Wiaan 00:15, 25 cze 2024

Zajrzałam w poszukiwaniu naparstnicy, przyszłam od Helen a tutaj taki piękny ogród, że ja nie trafiłam wcześniej, nie wiem jak to się stało
Podziwiam zestawienia roślin, gust, wszystko z wyczuciem. Podglądam uważnie brzozowy zagajnik, bo u mnie akurat temat aktualny z nasadzeniami pod brzozą. Między innymi wymarzyłam sobie naparstnice i tutaj mam pytanie

Jeśli posiadasz jeszcze siewki naparstnic i nie jest problemem wysyłka byłoby super na mój koszt oczywiście.
Julka 09:57, 28 cze 2024

Wiaan napisał(a)
Zajrzałam w poszukiwaniu naparstnicy, przyszłam od Helen a tutaj taki piękny ogród, że ja nie trafiłam wcześniej, nie wiem jak to się stało
Podziwiam zestawienia roślin, gust, wszystko z wyczuciem. Podglądam uważnie brzozowy zagajnik, bo u mnie akurat temat aktualny z nasadzeniami pod brzozą. Między innymi wymarzyłam sobie naparstnice i tutaj mam pytanie

Jeśli posiadasz jeszcze siewki naparstnic i nie jest problemem wysyłka byłoby super na mój koszt oczywiście.

Dziękuję, cieszè siè, że ci się podoba u mnie ❤️. Naparstnice pod brzozami bedà wyglądały pięknieee. Sama przesadziłam ram chyba z 30 siewek i czekam na efekt. W chwili obecnej jestem na urlopie jeszcze dwa tygodnie, ale jak wróce to wyślę ci oczywiście. Napisz mi swój adres na mój telefon 607994735
olciamanolcia 10:17, 28 cze 2024

A moje- Twoje naparstnice maja się dobrze
Obecnie w doniczkach-jak podrosną posadzę docelowo
Dziękuję
Miłego wypoczynku
Ps jesteśmy w kontakcie
Julka 10:52, 28 cze 2024

olciamanolcia napisał(a)
A moje- Twoje naparstnice maja się dobrze
Obecnie w doniczkach-jak podrosną posadzę docelowo
Dziękuję
Miłego wypoczynku
Ps jesteśmy w kontakcie

Bardzo siè cieszę, niech rosną zdrowo i się rozsiewają. Ciekawe czy zakwitnà w tym roku ??
Wiaan 12:14, 28 cze 2024

Julka napisał(a)

Dziękuję, cieszè siè, że ci się podoba u mnie ❤️. Naparstnice pod brzozami bedà wyglądały pięknieee. Sama przesadziłam ram chyba z 30 siewek i czekam na efekt. W chwili obecnej jestem na urlopie jeszcze dwa tygodnie, ale jak wróce to wyślę ci oczywiście. Napisz mi swój adres na mój telefon 607994735

Ale super, bardzo Ci dziękuję Napiszę adres. Miłego wypoczynku na urlopie, pozdrawiam serdecznie
Julka 11:16, 29 cze 2024

Troszkę roślinek z Greckiej Lefkady. Turaj to dopiero sà oliwki
To chyba jukka, rosną sobie dziko na kempigu. Coś pięknego
Julka 11:17, 29 cze 2024

Pomarañczki
To chyba hibisku. Jest ogromnyyy
Julka 11:20, 29 cze 2024

Bungewilla
I cudeńka w dobicach
Julka 14:26, 30 cze 2024

Takie cudo rośnie w donicy. Ktoś wie co to może być?
ElzbietaFranka 14:50, 30 cze 2024

Bugenwille ma 2 szt od kilkunastu lat co roku pięknie kwitną. Tylko śmiecą bardzo. Za tydzień będzie jedną z nich w pełnym rozkwicie.

Jak tak dalej będzie to u nas też będą cytrusy rosły.