Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 11:33, 25 lut 2022

Madzia, Judith, na razie cieszę oczy tym komplecikiem. Będzie to pewnie najmniej używany „sprzęt” ogrodowy .

Sylwia, dziękuję. Dodam, żeto jeszcze nie wszystko, z przodu też działałam, tylko ze zdjęciami poczekam, aż roślinki wyjdą

Haniu, dziękuję

Basiu, właśnie to „odludzie” zadecydowało w dużej mierze o wyborze działki. Z przodu jeszcze osłaniają nas wierzby i brzozy .

Daga, plan mam. Tzn przychodzą wizje (Haha ) w trakcie tworzenia. Z ogarnianiem trochę gorzej, ale tragedii nie ma . Fosa jeszcze nie wykopana, dopiero zaznaczyłam jej przebieg. Może pod koniec marca coś się ruszy z jej powstawaniem. A może trochę później.
Martka 19:34, 25 lut 2022

U la la Elegancja wkracza na ogrody U Ciebie nieodzowna taka stylówka Świetne zakupy butkowo-rękawicowo-klęcznikowe! Jestem też pod wrażeniem zdjęcia przed i po, zrobiłaś więcej niż kawał dobrej roboty i emocje wciąż rosną 
Agatorek 20:44, 25 lut 2022

Dzięki Martuś .
SlonecznyOgrod 21:31, 26 lut 2022

Komplecik ogrodowy superancki

U mnie tulipany tez już wyszły, zresztą wszystko wychodzi i listki wypuszcza jupi
LIDKA 21:36, 26 lut 2022

Zadasz szyku podczas prac.

Fosa fajna. Podziwiam Twoje wizje.

Basieksp 23:49, 26 lut 2022

Hej, Aga jakby co to my mamy dwa duże samochody tylko nasza Aza bardzo nietowarzyska jest naprawdę, wredna paskuda jest, nie dogadała by się z nikim, nawet z Brutusem, chyba
Agatorek 00:13, 27 lut 2022

Darcia, Lidka, komplecik ogrodowy czeka na suchą ziemię i słońce. Teraz szkoda mi go używać
U mnie też trochę zielonego wychodzi (poza chwastami ).
A wizja na razie musi czekać. Pielę zielsko i w końcu będę kłaść korę na rabaty, które powstały w zeszłym roku.

Basiu, Brutus też się zrobił bardzo nietowarzyski. No nie wiem, coś mu się odmieniło, a taki miś miał być . Trudno w to uwierzyć, ale chyba jest najwredniejszy z całej bandy (jeśli chodzi o towarzyskość wobec pozostałych psów, dla mnie jest milusi, mój obrońca . Lubię, jak do mnie podchodzi i sam podsuwa mi łeb pod rękę, żeby go głaskać ).
Elza też raczej jest outsiderem, ale wredna nie jest aż tak.
Miłym misiem jest Zeus i misiowa Venus (ta za to jest nietowarzyska w stosunku do roślinek ).
Basieksp 00:36, 27 lut 2022

Fajne te nasze zwierzaki Aza i Brutus to chyba podobni są bardzo do siebie ja dziś robię sobie w ogrodzie, a jej się przypomniało, że przecież pani "szef" (taką ksywkę mam teraz przez nią jest w ogrodzie i na łep na szyje, po rabacie do mnie, a że kucałam, no to buziaki też były
Agatorek 00:45, 27 lut 2022

To sobie wyobraź, jak do mnie trzy sztuki tak lecą (Elza jest najbardziej ułożona i zachowuje się normalnie ).
Jak udaję, że ich nie widzę, to zazwyczaj odpuszczają . A czasami któryś usiądzie obok i trąca mnie łapką, komunikując mi: „No spójrz na mnie, pogłaszcz mnie, pobaw się ze mną ”. Utrapienie. Ale takie z tych pozytywnych
Basieksp 01:00, 27 lut 2022

A ja nawet trochę lubię być tym szefem, tylko czasami mi głupio jak wszyscy przyjeżdżamy do domu i ona ze mną się wita a reszta domowników czeka na przywitanie i wtedy żartują ze mnie "szef to szef" ale ja nic nie robię, ona sama tak sobie wybrała