Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

SlonecznyOgrod 13:46, 02 mar 2022

Judith napisał(a)
Ja dzieliłam miskanty tak, ze najpierw poczyniłam kilka ciosów siekierą, potem w utworzone zagłębienie wsuwałam łopatę, a następnie uskuteczniałam na nią skoki obunóż .

Ja tak samo robiłam
Anna_I 04:16, 03 mar 2022

Wstyd się przyznać, ja jeszcze traw nie dzieliłam... Ale już się tego boję...zestaw sprzętów jak u zabójcy
sarenka 09:49, 03 mar 2022

Aż się boje co to będzie jak trzeba będzie odmłodzić rozplenice, będę wtedy cały ciężki sprzęt do tego wykorzystac
Agatorek 10:57, 03 mar 2022

Powinnam podzielić moje trzy wielkie rozplenice, ale chyba dam im jeszcze porosnąć. Miejsce mają .

Tymczasem zauważyłam, że werbena przeżyła zimę Niektóre puszczają listki.

Wiolka5_7 11:22, 03 mar 2022

Super
olciamanolcia 11:51, 03 mar 2022

Agatorek napisał(a)
Powinnam podzielić moje trzy wielkie rozplenice, ale chyba dam im jeszcze porosnąć. Miejsce mają .

Tymczasem zauważyłam, że werbena przeżyła zimę Niektóre puszczają listki.

Witaj wśród szczęśliwców , którym odbiły werbeny
LIDKA 16:04, 03 mar 2022

Ty wyczekujesz werbeny a ja sobie wymarzyłam różankę w marunie. I chodziłam patrzeć czy coś kiełkuje ale nie widać. A specjalnie otrzepywalam kwiaty żeby sie wysiała.
Gruszka_na_w... 17:09, 03 mar 2022

Teraz jeszcze wypatruj srylionów siewek. Powinny się wkrótce pojawić.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Agatorek 18:54, 03 mar 2022

Wiolka, Justyna, mój eM bardzo lubi werbenę, więc się ucieszy, nie mniej niż ja . Chociaż w ze zeszłym roku pytał się mnie kilka razy, zanim podrosła, czy to nie przypadkiem jakiś chwast, bo nie wyglądała zachęcająco

Lidka, jeszcze jest czas. Werbenę mam w dwóch miejscach, na razie odbiła tylko na tym bardziej słonecznym .

Haniu, to muszę w najbliższym czasie opielić te rabaty, żebym później się nie pomyliła i nie wyrwała tych siewek. Mam nadzieję, że się pojawią
Dziś chciałam trochę porobić, ale za zimno było, brrr.
Gosialuk 19:02, 03 mar 2022

Aga życzę ci tego sryliona siewek werbeny. Masz je gdzie upychać. A wiadomo, że w masie siła zwłaszcza na takim obszarze jak twój.
W weekend lecę sprawdzać swoje.