Witaj Jolu
Czytam, duuuuuużo czytam, przeglądam też wątki. Od Ciebie zgapiam śliwę wiśniową . Wiem, że jest też u innych forumowiczów, ale dopiero u Ciebie zobaczyłam ją tak, jakbym chciała je widzieć u siebie.
Pozdrawiam i zapraszam
W przyszłym tygodniu postaram się wrzucić plan działki i plan tego, co chciałabym zrobić.
Witaj Agnieszko W pięknym miejscu mieszkasz i widzę ze masz duży ogród wiec będziesz mogla tworzyć cudne rabaty ale my ogrodniczki lubimy prace w ogrodzie.
Dobrze ze jesteś na tym forum tu można się dużo nauczyć poznać inne wspaniale ogrodniczki wszystkie pozytywnie zakręcone
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Agnieszko na forum, masz piękną dużą działkę. Ja mam 20 arów i wymiękam
Podziwiam Cię za tą chęć do pracy w grudniu i styczniu, ja najchętniej nosa bym nie wyściubiała na zewnątrz, mimo że wielkich mrozów u nas brak. Z utęsknieniem czekam na wiosnę.
Hej. Jestem też u Ciebie. Mało stron to przejrzałam cały wątek. Duży ogród, dużo pracy, dużo możliwości. Zegar bardzo mi się podoba - lubię takie elementy. Pieski jednak mnie urzekły najbardziej, bo wiesz ja psiara jestem
ojej to ja tu nie pasuje, bo ja psow nie lubie. Mialam kilka spotkan z pieskiem i czyjegos poglaskactak trocheto jeszcze ale wlasnegomiec nie chce. A jak pies na mnie skakac zaczyna dostaje paniki. Wole owce i kaczki
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"