Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 00:00, 31 lip 2023

Iza, Kasiu, Anetka, dzięki . Jeszcze nie wiem, czy nie będę korygować kształtu tej rabaty, muszę trochę nad tym pochodzić

Aniu, dziękuję . Na huśtawkę jeszcze czekam. Lekkie opóźnienie jest

Basieksp 09:51, 31 lip 2023

Ciekawa i napewno będzie ładna ta rabata Też tak mam, że czasami muszę trochę podchodzić, podumać nad jakimś miejscem, a czasami od razu wszystko pasuje
Agatorek 17:40, 31 lip 2023

Basiu, na tej rabacie gwiazdorzy judaszowiec . Z daleka go widać.

Posadziłam dziś na tej rabacie kilkanaście fiołków, 3 kępki ożanki i 5 szałwii schwellenburg.
Na inne rabaty trafiły dwa pozostałe judaszowce i trzmielina na pniu.

Szkółka mi się kurczy
LIDKA 21:37, 31 lip 2023

Aga a skąd te różne fajne konary i pnie?
Agatorek 00:40, 01 sie 2023

Wcześniejsze konary mam z lasu, który jest zaraz przy domu moich rodziców.
A ten największy pień był na czyjejś działce, mama go przypadkiem zauważyła. Okazało się, że zna właściciela i się dogadali (poszedł za dwa piwa ).
Monia81 17:12, 01 sie 2023

Aga jestem pod ogromnym wrażeniem rozmachu ogrodowego było bardzo nam miło Ciebie i Twoich obrońców poznać w realu masz ogromny teren a rabaty już zagospodarowane wyglądają imponująco jak to się wszystko rozrośnie to będzie sztos pięknie i gratuluję bo ogarnąć już taką przestrzeń to nie lada wyzwanie było ja to jak widzę ogród to zapominam o fotkach, więc tak tylko na pamiątkę wrzucam Madzia nadrobi buziaki

sylwia_slomc... 22:42, 01 sie 2023

Prócz ogrodu piękne masz dla niego tło Cudnie razem grają melodię
Magleska 23:39, 01 sie 2023

Fotki będą na pewno
na dziś jest relacja z Moni ogrodu -link u mnie

Buziaki

ps, wymiziaj psią ekipę obronną
Agatorek 23:56, 01 sie 2023

Monia, Madzia, jeszcze raz dziękuję Wam za wizytę, roślinki i domek ❤️. Jesteście super babki! I osobne podziękowanie dla Andrzeja .
Buziaki dla Was
Psiaki wymiziane

Sylwia, dziękuję . Tło rzeczywiście jest super, bardzo lubię tą zieloną ścianę .
Gruszka_na_w... 12:26, 03 sie 2023

Szykuje się kolejna piękna rabata. Porównanie z Zeusem wiele mówi o jej rozmiarach. Ciekawa jestem jej wyglądu z huśtawką. Mam nadzieję, że pan kowal nie każe nam długo czekać.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies