Kasia to ryobi robi z nami kanty -nasz nowy nabytek. Kanty tnie szybko. Po pierwszym razie trochę powyciągałam przy kostce no i w narożnikach i docięłam ręcznie przy spryskiwaczach.
Drugim razem M przeleciał ogród w 10 min.
Urządzenie warte swej ceny .
Asia ❤️ to po koleji
1 kamyki będą jednak jasno szare. Takie jak kora kamienna w przedogródku. Tylko drobnej frakcji.
Z czasem przy obrzeżach może coś posadzę żeby Kostek i krawężników nie było widać.
2 poszukam tego wątku. Donic już nam dużo i funkie właśnie posadziłam bo musiałam je wygrzebać spod tuj. 3 donice to tylko funkie a 3 większe funkie z innymi roślinami.
Tu bym chciała coś innego. Tylko nie wiem co.
Moja nowiutka radosna twórczość - przykład
2 hosty , muhlenbekia , żurawka, prymulka Pelargonia .
3 Kukliki posadzę a te co mam wcześniejsze też podzielę i dam im hydrożelu pod korzonki.
Te nowe mają kwiatki do góry a wcześniejsze zwieszone
Nowe
Wcześniejsze - takie niepozorne
4 mrówka Świebodzin
Dość zadbane rośliny na dziale ogrodniczym. Choć może bez żadnych extra rarytasków. Dużo donic ozdób itd. Ta mrówka jest wielgachna .
Mam je w większości spore . Sądzę często w mieszankę gliny z kompostem i wszystkie mam zasypane korą. Dodatkowo do wszystkich jestem w stanie dojść z wężem. Węże mam cienkie żeby były lżejsze . Także Ewa jakoś daje radę.
❤️
Asia Roocika witaj . Bez na razie malutki to posiedzi w donicy. Kiedyś go na rabatkę posadzę. Ładne ma te liście u mnie byliny wszystkie dzielone . Kukliki też będą bo tego akurat chce mieć więcej .