Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 14:41, 25 lut 2021

MiluniaB napisał(a)
Aprilku czyli ta misa jest do obsadzenia, a ja myślałam, że w niej woda będzie

W misie będzie woda ale nie fontanna, tylko taka stojąca. Ale misę trzeba na czymś postawić żeby się nie obsuwała i nie osiadała. Ciężka jest.
April 14:42, 25 lut 2021

UrsaMaior napisał(a)
Aaa przypomniało mi się, a propos czerwonozawijkowej, jest ślicznota ale późno wyłazi, więc dobrze ją mieć w towarzystwie czegoś wcześniejszego, żeby łyso nie było.

O widzisz, cenna uwaga
UrsaMaior 15:06, 25 lut 2021

No. Pamiętam jak z Kwartetem biadoliłyśmy, że moją szlag trafił, a po jakimś czasie cudownie się pokazała
April 15:15, 25 lut 2021

UrsaMaior napisał(a)
No. Pamiętam jak z Kwartetem biadoliłyśmy, że moją szlag trafił, a po jakimś czasie cudownie się pokazała

A masz jej zdjęcia? Jakie kompozycje? Nie kojarzę jej. Masz tyle fajnych roślin... że mogłam przegapić
UrsaMaior 15:17, 25 lut 2021

Poszukam, ale chyba nie... mogę mieć fotkę ze zmartwychwstania, będziesz wiedziała kiedy można się jej spodziewać.
Ona u mnie rośnie niedaleko Twoich żurawek, tam się busz zrobił, też chyba muszę coś pozmieniać.

Okay, coś znalazłam.
Fotka z 13 maja, sąsiadki już duże, a czerwonej nie ma.

Pokazała się na fotce z 29 maja.

hankaandrus_44 16:01, 25 lut 2021

Ola,la -7 stron o jednej misie, podziwiam cierpliwość. No ale na zachcianki i wizje rady nie ma, mus, to mus.

Myślałam, że to misa do obsadzenia zieleni, a tu wodna misa. NO to będę zaglądac w czasie realizacji. P{owodzenia.
April 16:12, 25 lut 2021

UrsaMaior napisał(a)
Poszukam, ale chyba nie... mogę mieć fotkę ze zmartwychwstania, będziesz wiedziała kiedy można się jej spodziewać.
Ona u mnie rośnie niedaleko Twoich żurawek, tam się busz zrobił, też chyba muszę coś pozmieniać.

Okay, coś znalazłam.
Fotka z 13 maja, sąsiadki już duże, a czerwonej nie ma.

Pokazała się na fotce z 29 maja.

Dzięki, faktycznie późno rusza, nawet bardzo późno.
A te co tak ładnie stoją, to co to jest? Dość wysokie. Potem się przewieszają, czy cały czas są takie dumne i sztywne?
April 16:14, 25 lut 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Ola,la -7 stron o jednej misie, podziwiam cierpliwość. No ale na zachcianki i wizje rady nie ma, mus, to mus.

Myślałam, że to misa do obsadzenia zieleni, a tu wodna misa. NO to będę zaglądac w czasie realizacji. P{owodzenia.

No tak, ogrodnik potrafi się ekscytować jedną rzeczą w sposób zadziwiający Nie koniecznie roślinami, może to być też architektura ogrodowa.

Ciekawe co się będzie działo jak już zacznę obsadzać i będą dyskusje co, gdzie, może zamienić,,,,,,
sierika 16:39, 25 lut 2021

Zapoznałam się z ofertą, dzięki, nawet jakiś pomysł przeleciał mi przez głowę pierwszy najlepszy podobno. Czyli jestem bliska popełnienia..?
sylwia_slomc... 18:48, 25 lut 2021

Śliczna ta misa, fajna jest, będzie pięknie