Dziękuję wszystkim za miłe słowa.Działka ma ok 3500m (częśc przeznaczona pod dom, garaż ,dojścia i dojazd).Jej największym walorem jest to że znajduje się pod lasem a właściwie rezerwatem jodłowo bukowym. Częśc działki to mój prywatny,, las" Mam w nim 11 dorodnych (ok 100letnich) buków.Mój M w czasie wytyczania działki prawie modlił się żeby mu się tych buków jak najwięcej dostało.Wcześniej wstawiłam zdjęcie kącika wypoczynkowego w tym lesie a teraz jeszcze zdjęcie ,,lasu" z drugiej strony. Jak pod takimi bukami odpoczywa się w najbardziej upalne dni to poezja której trzeba doświadczyc.
W tej chwili las zaczyna się przebarwiac. Mam nadzieję że będzie sucha jesień bo wtedy przebarwia się najbardziej a oświetlony zachodzącym słońcem wygląda jak kraina króla Midasa. Bardzo bym chciała pokazac Wam zdjęcia z całkowicie wybarwionego lasu, a razie stan taki jak jest dziś.( widok z mojego ogrodu).
Wracam do ogrodu: liście borówki amerykańskiej już przebarwione. Na niektórych gałązkach pozostały resztki borówek dla ptaków.