Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 14:48, 17 lut 2012

Aniu daj spokój ja bardzo długo i cierpliwie chodziłam po lekarzach ale moja cierpliwosc sie wyczerpała. Leki mam i biore i te od lekarzy i od ksiezy bonifratów i jakos ciągnę. Gdzie ja bym miała jeszcze komus głowę zawracac. Wiem że Marzenka ma dobre serce ale uważam że dobrego serca nie należy naduzywac. I wiem na pewno że w tym mam rację.Marzence bardzo dziękuje za ofiarowana pomoc, miła z Niej Dziewczyna i uczynna.
Madzenka 16:11, 17 lut 2012

Bożenko, moją mamusie mam stale pod kontrolą, póki co za chwillę stuknie jej 78 latek. Jak nie poszaleje i nie pomyli tabletek, lub naleweczki z cioteczkami nie wypije to ciśnienie wyregulowane Dlatego Bożenko ja się nie narzucam ale maila na prive wysłałam.
Natomiast Hanię proszę o codzinne kontrolowanie ciśnienia Bożenki
Madzenka 16:12, 17 lut 2012

My ty sobie pogaduchy urządzamy a ptaszki może głodne, czy stołówka nie jest pusta ?
hanka_andrus 17:06, 17 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)

Co ja mogę kontrolować?Jak będzie chciała, to powie prawdę,a jak nie, to ,,,sami wiecie.....
Sama też u siebie muszę czuwać.Ciśnienie teraz w normie,ale i tak kontroluję i zapisuję Przed zoperowanym woreczkiem żółciowym miałam wysokie i lekarz kazał zapisywać,więc piszę ,dla własnej orientacji.Bo leki na zbicie ciśnienia odstawiłam.Po co niepotrzebnie faszerować się.
Pozdrawiam dziewczyny, dobrze ,że jesteście !
Pszczelarnia 17:19, 17 lut 2012

Kwiczoł ma zadarty nos (dziub-ek). Tak się prezentuje. Fajny. Pozdrawiam na dziś.

agniecha973 17:54, 17 lut 2012

Bogdziu, na zdjęciach z kwiczołem to jabłko jest takie brązowe? Pytam, bo poszłam zobaczyć czy moje jabłka mają wzięcie a one takie brzydkie się zrobiły, właśnie brązowe. Myślałam, ze takie nie smakują ptaszkom, ale kilka dziurek wygrzebały.
Bogdzia 18:04, 17 lut 2012

hanka_andrus napisał(a)

Co ja mogę kontrolować?Jak będzie chciała, to powie prawdę,a jak nie, to ,,,sami wiecie.....
Sama też u siebie muszę czuwać.Ciśnienie teraz w normie,ale i tak kontroluję i zapisuję Przed zoperowanym woreczkiem żółciowym miałam wysokie i lekarz kazał zapisywać,więc piszę ,dla własnej orientacji.Bo leki na zbicie ciśnienia odstawiłam.Po co niepotrzebnie faszerować się.
Pozdrawiam dziewczyny, dobrze ,że jesteście !

Haniu , miło Cie znów widziec.Bardzo miło.
Bogdzia 18:09, 17 lut 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Kwiczoł ma zadarty nos (dziub-ek). Tak się prezentuje. Fajny. Pozdrawiam na dziś.

Czasem kwiczoły pozwalały podejśc do siebie bardzo blisko a ten jest humorzasty i tylko z okna można go fotografowac a wiadomo odległośc i szyba dużo zmieniają.
Bogdzia 18:12, 17 lut 2012

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, na zdjęciach z kwiczołem to jabłko jest takie brązowe? Pytam, bo poszłam zobaczyć czy moje jabłka mają wzięcie a one takie brzydkie się zrobiły, właśnie brązowe. Myślałam, ze takie nie smakują ptaszkom, ale kilka dziurek wygrzebały.

No właśnie one take lubią, zmrożone i brązowe, a jak już ktos zaczął je jeśc to teraz chętnych bedzie wiecej.
agniecha973 18:14, 17 lut 2012

Tak, czytałam o tym zmrożeniu i rozmrożeniu, ale jak je dziś zobaczyłam takie brązowe, to myślałam, że niesmaczne