Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

wanda7 11:07, 17 lut 2012

Ale masz sympatycznie Bogdziu z tymi swoimi ptaszkami. Stale inne do ciebie przyfruwają. Istny ptasi raj
Mala_Mi 12:30, 17 lut 2012

Bożenka, nie mam czasu, ale musze się pdozielić najnowsza wiadomosćia...muyśleliśmy, że już ptasi inwentarz się sutabliliował....a tu dziś przyleciały gile Były parkami......już przygotowuję fotki do wstawienia....

Marysiu emotikony masz zajefajne .........
Dzis pójdęwczęsniej spać..bo wyjazd o 6 rano..... moje współpasażerowie są w organizacji imprez które się bedą odbywać.. nie mogą sie spóźnić... Dostałam zaproszenie to niewypada odmówić i nie jechać...Synuś się w organizację zaangażował....
Bogdzia 13:09, 17 lut 2012

asc napisał(a)
Bożenka, nie mam czasu, ale musze się pdozielić najnowsza wiadomosćia...muyśleliśmy, że już ptasi inwentarz się sutabliliował....a tu dziś przyleciały gile Były parkami......już przygotowuję fotki do wstawienia....

Marysiu emotikony masz zajefajne .........
Dzis pójdęwczęsniej spać..bo wyjazd o 6 rano..... moje współpasażerowie są w organizacji imprez które się bedą odbywać.. nie mogą sie spóźnić... Dostałam zaproszenie to niewypada odmówić i nie jechać...Synuś się w organizację zaangażował....

Jak Synuś się zaangażował to trzeba jechac koniecznie, a co to za imprezy bedą?

Jeśli chodzi o gile to czekam niecierpliwie, nie wiem co one w sobie maja że mnie zawsze zle wychodzą , dzwońce zreszta też.Widzę że jesteś bardzo zabiegana więc nie bedę Ci zawracac głowy.
Madzenka 13:11, 17 lut 2012

Jakie piękne ptaszki.
Bożenko jak Ci zazdroszczę tego kwiatka z Australi, tam to by można było poszaleć z ogrodem
Bogdzia 13:11, 17 lut 2012

wanda7 napisał(a)
Ale masz sympatycznie Bogdziu z tymi swoimi ptaszkami. Stale inne do ciebie przyfruwają. Istny ptasi raj

Jak zimą nie ma kwiatów to obserwacje ptaków to zastępują. Jest jakieś zajęcie na zimowe dni- całkiem ciekawe.
Bogdzia 13:12, 17 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Aż miło popatrzeć

Agnieszko miło Cie u mnie widziec. Pozdrawiam.
Bogdzia 13:15, 17 lut 2012

agniecha973 napisał(a)
U mnie chyba w większości sikorki, bo cały czas na słoninkach wiszą. Wyniosłam wczoraj jabłka, ale na razie nie widzę zainteresowania.

Agnieszko widzę że Ci już Ania odpisała. Tak one lubią jabłka przemrożone i chętnie pokrojone. Jesli nie ma kotów to dobrze jest położyc nisko w zacisznym miejscu a jeśli sa koty to zawiesic na drzewie.Jabłka najbardziej lubia kosy i kwiczoły ,ale również sikorki.
Bogdzia 13:19, 17 lut 2012

maria_kalinowska napisał(a)
Witajcie, a co to póżną nocą odbywały się za dyskusje na temat podziału obowiązków? Ja się pożegnałam, a tutaj zaczęło sie na dobre. Na brak snu narzekacie, czy co? Aniu asc, radzę Ci się wysypiać, bo jak wybierasz się na Kiczerę, to musisz być przytomna

Marysiu to Ty zaczęłaś ten temat a potem się zmyłaś a nam dyskusja dobrze szła prawie do północy, niestety bez Ciebie, ale wszystko wybaczamy za Twoje emotikony które są całkowicie wyjątkowe.Miło mi że do mnie zaglądasz i proszę nadal o mnie a własciwie o nas pamietaj. Serdecznie Cię pozdrawiam.
Madzenka 13:22, 17 lut 2012

Bożenk ale niepokoi mnie Twoje ciśnienie, mam nadzieję że leczone i pod kątrolą lekarza? Bo widzę, że codzinnie monitorowane ńie tylko przez Ciebie ale i Hanię
Mala_Mi 13:35, 17 lut 2012

http://www.kiczeraski.pl/snow-show-weekend - to ta impreza