Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

kaisog1 21:27, 30 mar 2012

No fajne spotkanie Rozmiarami Rh jestem powalona na kolana. Dopiero jak człowiek przy nich stanie to widac ich wielkość. Niesamowite
Bogdzia 21:33, 30 mar 2012

irena_milek napisał(a)
Ostatnio mi sie wszystko poprzestawiało w ogóle nie moge spać!! na ogród nie pójdę, bo wieje i deszcz pada, chyba, że coś się zmieni!!!
Dobranoc

kolorowych snów Irenko.
Bogdzia 21:37, 30 mar 2012

Jolu - Jotka. Nie wiem co się dzieje co chcę Ci odpisac i zrobic cytat to gdzies mi się ukrywaja Twoje dwa wpisy. Obydwie z Ania dziękujemy za wiersz napisany z okazji naszego spotkania. Bardzo nam się podobał. Dzięki.

Wszystko co tu napisałyscie i co ja napisałam przeczytałam Ani więc jest na bieżąco. Wszystkich pozdrawia.
justi 21:39, 30 mar 2012

Bardzo fajne spotkanko, relacja i zdjęcia. Miłe z Was kobietki, od razu widać, że się fajnie gadało. Rh swoją wielkością przypominają okazy z ogrodów botanicznych, przecudne!!!!! I tło fajne mają w zimie, jak z jakiegoś obrazu Pozdrawiam.
Bogdzia 21:39, 30 mar 2012

kaisog1 napisał(a)
No fajne spotkanie Rozmiarami Rh jestem powalona na kolana. Dopiero jak człowiek przy nich stanie to widac ich wielkość. Niesamowite

No właśnie trzeba przy sadzeniu brac pod uwagę rozmiary jakie one mogą osiągnąc.Gosiu- dziękuje za prezent.
kaisog1 21:42, 30 mar 2012

Bożenko No właśnie, trza brać to pod uwagę a u mnie z tym kiepsko
Bogdzia 21:43, 30 mar 2012

justi napisał(a)
Bardzo fajne spotkanko, relacja i zdjęcia. Miłe z Was kobietki, od razu widać, że się fajnie gadało. Rh swoją wielkością przypominają okazy z ogrodów botanicznych, przecudne!!!!! I tło fajne mają w zimie, jak z jakiegoś obrazu Pozdrawiam.

Ja też uważam że to bardzo urodziwe rosliny również kiedy nie kwitną. Ania przyjechała jak sama mówiła w najgorszym okresie. Dziś było tak zimno ze nawet nie było kwiatów krokusów bo się zamknęły i cały dzień były zamkniete a wogóle jak Ania była u mnie to padał nawet grad, wczoraj tez padał.
Bogdzia 21:46, 30 mar 2012

kaisog1 napisał(a)
Bożenko No właśnie, trza brać to pod uwagę a u mnie z tym kiepsko

Miejsca chyba Ci nie brakuje . Jak posadzisz pomiedzy tymi drzewami w strone jeziora to bedzie ładnie od początku bo gorzej jest jak się sadzi na pustej grządce i jak by się posadziło daleko to kilka lat grządka nie ma dobrego wyglądu. Miedzy drzewami możesz od razu posadzic z odległościami i zawsze to będzie dobrze wyglądało.
barbara_kraj... 21:46, 30 mar 2012

Jak to Ogrodowisko ludzi łączy!
Podziwiam Anię, jej rajd po Polsce. Niech tylko bezpiecznie do domu wróci...
Bogdziu, Twoje Rh są niesamowite!
Bogdzia 21:57, 30 mar 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Jak to Ogrodowisko ludzi łączy!
Podziwiam Anię, jej rajd po Polsce. Niech tylko bezpiecznie do domu wróci...
Bogdziu, Twoje Rh są niesamowite!

Basiu bardzo dziękuje. Ja tez jestem zaskoczona ze Ona w tak wielką trasę jednego dnia się wybrała, bardzo chciałam Ją zatrzymac ale nie mogła zostac. Będę czekała na wiadomośc że szczęśliwie dojechala do domu.
Mojej siostry córka kilka lat temu poznała w internecie chłopaka , co myśmy jej nie nawybrzydzali że takich znajomosci się nie zawiera a ona chociaz była młoda i nowoczesna , a tu teraz ja na starośc zawieram takie znajomosci i okazują się bardzo miłe sympatyczne , własciwie są to już przyjaźnie.