Miło mi to słyszeć Bożenko, bardzo się cieszę, że miałam okazję spotkać się z Anią osobiście... żałuję tylko, że nie mogłam tego zorganizować w inny sposób. O tym, że Ania wstąpi do mnie dowiedziałam się prawie w ostatniej chwili i niestety nie mogłam załatwić wolnego w pracy .... spotkałyśmy się więc w mojej firmie. Miałam też okazję poznać Ani bardzo sympatycznego syna
No ale przede wszystkim powinnam odnieść się do relacji w Waszego spotkania. Świetnie obie wyglądacie....dwie przesympatyczne dziewczyny......wszystkie zdjęcia oczywiście super Szczerze mówiąc to zaskoczona jestem wielkością rh....nie sądziłam, że to aż tak duże rośliny.... teraz widzę, że jeszcze raz muszę przemyśleć gdzie posadzę swoje Bardzo, bardzo mi zależy na spotkaniu u Ciebie, z Tobą Bożenko i wszystkimi
Będę, ale jak wiesz życie pełne niespodzianek Olbrzymy te twoje Rh, wyglądacie jak z krainy liliputów a jak zakwitną, będzie bosko! to tiramisu było wysmienite, bo Ania tak z namaszczeniem jadła
co do zasadniczości, to rozumiem, że trudnow brw sobie cos robić, ale czasami trzeba poddać się chwili i zrobić wyjątek
gadasz z Ania, aby nie usnęła, a miała gadac ze mną
Witaj Bożenko, cieszę się, że spotkanie się udało (zresztą jak mogło być inaczej). Oby tylko Ania dojechała szczęśliwie do domu. Zdążyłam już ją poznać, więc wiem, że trudno sie z nią nagadać i rozstać. Rododendrony imponujące. Pozdrawiam
Witaj Bożenko, cieszę się, że spotkanie się udało (zresztą jak mogło być inaczej). Oby tylko Ania dojechała szczęśliwie do domu. Zdążyłam już ją poznać, więc wiem, że trudno sie z nią nagadać i rozstać. Rododendrony imponujące. Pozdrawiam
Było bardzo miło i masz rację że trudno się z Nią rozstac bo fajna z Niej gaduła a teraz najważniejsze żeby szczęśliwie dojechała do domu.
I jestem po opowieściach i fotorelacji!
Fajnie sie bawiłyście, tematów nie brakowało, zdjęcia na tle twoich gigantów niesamowite, to z okna również!
Bardzo jesteście sympatyczne i oby więcej takich spotkań!
A zasadniczość, wyjatkowo przepuść przez palce
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje być i zobaczyc rh!
Nie pisz że masz nadzieję tylko że będziesz bo musisz byc.Bardzo się staram byc mniej zasadnicza, nie przychodzi mi to łatwo.
Będę, ale jak wiesz życie pełne niespodzianek Olbrzymy te twoje Rh, wyglądacie jak z krainy liliputów a jak zakwitną, będzie bosko! to tiramisu było wysmienite, bo Ania tak z namaszczeniem jadła
co do zasadniczości, to rozumiem, że trudnow brw sobie cos robić, ale czasami trzeba poddać się chwili i zrobić wyjątek
gadasz z Ania, aby nie usnęła, a miała gadac ze mną
a Ty podobno chodzisz wcześnie spac i jutro pewnie masz pracę na działce, może dlatego nie rozmawia z Toba.