Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

monteverde 22:05, 30 mar 2012

Bogdzia 22:05, 30 mar 2012

Mam swiadomośc że nie wszystkim odpowiedziałam ale troche się dzis pogubiłam bo nie szłam po kolei tylko w pewnym momencie zaczęłam wyrywkowo . Wybaczcie mi wiec jeśli komus nie odpisałam bo juz w tej chwili nie jestem w stanie stwierdzic komu jeszcze jestem winna odpowiedź. Bardzo dziękuje za zainteresowanie naszym spotkaniem bo to jest rownie miłe jak samo spotkanie.Mam tez nadzieję że te osoby które przyjadą do mnie w maju nie zawioda się i będzie równie sympatycznie jak dzis.
kaisog1 22:06, 30 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko No właśnie, trza brać to pod uwagę a u mnie z tym kiepsko

Miejsca chyba Ci nie brakuje . Jak posadzisz pomiedzy tymi drzewami w strone jeziora to bedzie ładnie od początku bo gorzej jest jak się sadzi na pustej grządce i jak by się posadziło daleko to kilka lat grządka nie ma dobrego wyglądu. Miedzy drzewami możesz od razu posadzic z odległościami i zawsze to będzie dobrze wyglądało.

Tak zrobiłam z pierwszymi egzemplarzami jakie kupiłam. Rosną sobie między drzewami i mimo, że każdy innej wielkości to "jakoś" to wygląda
Bogdzia 22:07, 30 mar 2012

monteverde napisał(a)

Aniu spróbuję jutro przygiąc ale one maja sztywne łodygi myslę że raczej odkopac by było łatwiej. Sprawdzę.
Bogdzia 22:08, 30 mar 2012

kaisog1 napisał(a)

Bożenko No właśnie, trza brać to pod uwagę a u mnie z tym kiepsko

Miejsca chyba Ci nie brakuje . Jak posadzisz pomiedzy tymi drzewami w strone jeziora to bedzie ładnie od początku bo gorzej jest jak się sadzi na pustej grządce i jak by się posadziło daleko to kilka lat grządka nie ma dobrego wyglądu. Miedzy drzewami możesz od razu posadzic z odległościami i zawsze to będzie dobrze wyglądało.

Tak zrobiłam z pierwszymi egzemplarzami jakie kupiłam. Rosną sobie między drzewami i mimo, że każdy innej wielkości to "jakoś" to wygląda

Jestem pewna że bardzo dobrze to wygląda a jak urosna to będzie cudny widok.
an_tre 22:08, 30 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

Jak to Ogrodowisko ludzi łączy!
Podziwiam Anię, jej rajd po Polsce. Niech tylko bezpiecznie do domu wróci...
Bogdziu, Twoje Rh są niesamowite!

Basiu bardzo dziękuje. Ja tez jestem zaskoczona ze Ona w tak wielką trasę jednego dnia się wybrała, bardzo chciałam Ją zatrzymac ale nie mogła zostac. Będę czekała na wiadomośc że szczęśliwie dojechala do domu.
Mojej siostry córka kilka lat temu poznała w internecie chłopaka , co myśmy jej nie nawybrzydzali że takich znajomosci się nie zawiera a ona chociaz była młoda i nowoczesna , a tu teraz ja na starośc zawieram takie znajomosci i okazują się bardzo miłe sympatyczne , właściwie są to już przyjaźnie.
No widzicie jak to się świat zmienia albo: jak to my się zmieniamy?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 22:13, 30 mar 2012

an_tre napisał(a)

Jak to Ogrodowisko ludzi łączy!
Podziwiam Anię, jej rajd po Polsce. Niech tylko bezpiecznie do domu wróci...
Bogdziu, Twoje Rh są niesamowite!

Basiu bardzo dziękuje. Ja tez jestem zaskoczona ze Ona w tak wielką trasę jednego dnia się wybrała, bardzo chciałam Ją zatrzymac ale nie mogła zostac. Będę czekała na wiadomośc że szczęśliwie dojechala do domu.
Mojej siostry córka kilka lat temu poznała w internecie chłopaka , co myśmy jej nie nawybrzydzali że takich znajomosci się nie zawiera a ona chociaz była młoda i nowoczesna , a tu teraz ja na starośc zawieram takie znajomosci i okazują się bardzo miłe sympatyczne , właściwie są to już przyjaźnie.
No widzicie jak to się świat zmienia albo: jak to my się zmieniamy?

Pewnie to my się zmieniamy ale to akurat dobre zmiany.
Bogdzia 22:24, 30 mar 2012

jotka napisał(a)
Ania i Bogdzia dzisiaj się spotkały!
Choć w wirtualnym świecie
nieraz poglądy wymieniały
to czym rozmawiać przez 5 godzin miały ...

Z Ani energia emanuje,
a Bogdzia z uwagą Jej się przysłuchuje ...
Widoki u Bogdzi cudowne
a rh do gigantów podobne!

Gospodyni przemiła
(tak ją sobie wyobrażałam)
a w maju w chowanego
u Niej zabawić bym się chciała

No w końcu znalazłam ten wiersz. Jolu trzymam Cię za słowo-- zabawa w chowanego w maju.
Marta 22:32, 30 mar 2012

Super masz wielkie okno z widokiem na swój raj, a rh niesamowicie wielkie Fajnie, że spotkałyście się z Anią
Bogdzia 22:39, 30 mar 2012

Marta napisał(a)
Super masz wielkie okno z widokiem na swój raj, a rh niesamowicie wielkie Fajnie, że spotkałyście się z Anią

Ktoś mnie pytała o wymiary okna moze ty Marto , więc odpowiadam 2,7m na 2m i ponieważ to jest wykusz to po bokach jeszcze są dwa o szerokości 0,9m.