Hej! Kto tu o zaawansowanej starości mówi? Mogę zrozumieć zmęczenie dwudniowym gadaniem ze mną,ale od razu starość ?Uśmiechnij się!
Chociażby i do tego co naprzeciwko mnie przy kolacji siedział......Buziaczki!
Bogdziu,co to za pomysł w ogóle z tym odchodzeniem z forum?Ja osobiście bardzo lubię do Ciebie zaglądać choć na chwilkę.Zawsze znajduję tu coś interesującego.Pomijam to,że Twój ogród to po prostu bajka i nigdy go dość A na wiosnę mam w planie mój pierwszy rh i do kogo się zwrócę o rady?
No jeśli będziesz chciała to do mnie bo jak napisałam zostaję. Trudno powiedziec czy to dobra decyzja.
Najlepsza decyzja jaką mogłaś podjąć! A co do rh to na pewno się zgłoszę,bo nie mam z nimi doświadczenia,a zamarzył mi się i mam nadzieję,że sobie poradzę
Uffffffff....obiecałą msobie, że póki nie wyrobię czasowo limitów pracowych.... a są wysrubowane, to zero OGRODOWISKA.... ale jakos nie wytrzymałam i wskoczyłam do Ciebie.... a tu takei fajen wiadomosci
Muszę przyznać, że Hanusia cykneła piekne fotki Twego ogrodu..... takie inne spojrzenie na ogród... fajne spojrzenie. DziękujęHaniu I bez kwitnacych rh .. jest kolorowo
Irenko, Agnieszko, Marto, Agatko, Pszczółko i Aniu Monte. Miło jest mi jesli chcecie przebywac w moim wirtualnym towarzystwie ale z tego co piszecie to spodziewacie się że nadal będę pokazywac ptaki, zwierzątka pisac bajki itd a ja własnie myśle ze przebywając w jednym miejscu już wszystko opisałam.Nie spodziewam się więcej nowych wydarzeń bo co w koncu może sie zdarzyc w jednym ogrodzie i to był powód że chciałam sie wycofac ale ponieważ już powiedziałam że zostaje to słowa dotrzymam ale bardzo ciekawych rzeczy raczej się nie spodziewajcie.
Uffffffff....obiecałą msobie, że póki nie wyrobię czasowo limitów pracowych.... a są wysrubowane, to zero OGRODOWISKA.... ale jakos nie wytrzymałam i wskoczyłam do Ciebie.... a tu takei fajen wiadomosci
Muszę przyznać, że Hanusia cykneła piekne fotki Twego ogrodu..... takie inne spojrzenie na ogród... fajne spojrzenie. DziękujęHaniu I bez kwitnacych rh .. jest kolorowo